Ardaq Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 794 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 Bugün aldım telefonu. Şarjda ısınıyor adaptör ve telefon. Normal mi? Değilse değiştirmem mi gerekiyor?
Bugün aldım telefonu. Şarjda ısınıyor adaptör ve telefon. Normal mi? Değilse değiştirmem mi gerekiyor?
Çözüm E E EsatKa 26 Haziran 2023 Ardaq dedi: Bugün aldım telefonu. Şarjda ısınıyor adaptör ve telefon. Normal mi? Değilse değiştirmem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Gayet normal bir durum.
Ardaq dedi: Bugün aldım telefonu. Şarjda ısınıyor adaptör ve telefon. Normal mi? Değilse değiştirmem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Gayet normal bir durum.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 26 Haziran 2023 #2 Ardaq dedi: Bugün aldım telefonu. Şarjda ısınıyor adaptör ve telefon. Normal mi? Değilse değiştirmem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Gayet normal bir durum. Artı 0 Eksi Çözüm
Ardaq dedi: Bugün aldım telefonu. Şarjda ısınıyor adaptör ve telefon. Normal mi? Değilse değiştirmem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Gayet normal bir durum.
KS KS Ardaq Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 794 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #3 EsatKa dedi: Gayet normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de normalde de ısınıyor elimde sıcak normalde bir de üstüne hava sıcak bataryanın ömrü azalmaz değil mi? Artı 0 Eksi
EsatKa dedi: Gayet normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de normalde de ısınıyor elimde sıcak normalde bir de üstüne hava sıcak bataryanın ömrü azalmaz değil mi?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 26 Haziran 2023 #4 Ardaq dedi: Hocam bir de normalde de ısınıyor elimde sıcak normalde bir de üstüne hava sıcak bataryanın ömrü azalmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Uzun süreler boyunca yüksek ısılarda kalması evet bataryaya zarar verir. Telefonu kılıfsız vs. Kullanmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ardaq dedi: Hocam bir de normalde de ısınıyor elimde sıcak normalde bir de üstüne hava sıcak bataryanın ömrü azalmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Uzun süreler boyunca yüksek ısılarda kalması evet bataryaya zarar verir. Telefonu kılıfsız vs. Kullanmayı deneyebilirsiniz.
KS KS Ardaq Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 794 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #5 EsatKa dedi: Uzun süreler boyunca yüksek ısılarda kalması evet bataryaya zarar verir. Telefonu kılıfsız vs. kullanmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kılıfı çıkardım öyle kullanıyorum. Aşırı ısınmıyor ama hissediyorum ısınmasını. Üstüne bir de elim terliyor. Ardaq dedi: Kılıfı çıkardım öyle kullanıyorum. Aşırı ısınmıyor ama hissediyorum ısınmasını. Üstüne bir de elim terliyor. Genişletmek için tıkla... Peki ben sigorta aldım koruma paketi o batarya değişimi yapar mı 2 yıllık mediamarktan. Artı 1 Eksi
EsatKa dedi: Uzun süreler boyunca yüksek ısılarda kalması evet bataryaya zarar verir. Telefonu kılıfsız vs. kullanmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kılıfı çıkardım öyle kullanıyorum. Aşırı ısınmıyor ama hissediyorum ısınmasını. Üstüne bir de elim terliyor. Ardaq dedi: Kılıfı çıkardım öyle kullanıyorum. Aşırı ısınmıyor ama hissediyorum ısınmasını. Üstüne bir de elim terliyor. Genişletmek için tıkla... Peki ben sigorta aldım koruma paketi o batarya değişimi yapar mı 2 yıllık mediamarktan.
Torkalp Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #6 Ardaq dedi: Bugün aldım telefonu. Şarjda ısınıyor adaptör ve telefon. Normal mi? Değilse değiştirmem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Aşırı ısınma değilse sorun olmaz kablonu kontrol edebilirsin belki de yüksek amper hızlı şarj desteksiz bir kablo kullanıyorsundur. Artı 0 Eksi
Ardaq dedi: Bugün aldım telefonu. Şarjda ısınıyor adaptör ve telefon. Normal mi? Değilse değiştirmem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Aşırı ısınma değilse sorun olmaz kablonu kontrol edebilirsin belki de yüksek amper hızlı şarj desteksiz bir kablo kullanıyorsundur.