Ssenseless Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #1 Benim şarj soketi bozuk bir tabletim var onu şarj etmeden bir şekilde 2. monitör olarak kullanabilir miyim?
Benim şarj soketi bozuk bir tabletim var onu şarj etmeden bir şekilde 2. monitör olarak kullanabilir miyim?
rups Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #2 Hayır.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 28 Temmuz 2022 #3 Ssenseless dedi: Benim şarj soketi bozuk bir tabletim var onu şarj etmeden bir şekilde 2. monitör olarak kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayal gücü güzel ama maalesef hocam imkanlar kurtarmıyor.
Ssenseless dedi: Benim şarj soketi bozuk bir tabletim var onu şarj etmeden bir şekilde 2. monitör olarak kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayal gücü güzel ama maalesef hocam imkanlar kurtarmıyor.
Fatieh Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 718 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #4 Maalesef. Şarj soketi bozuk olmasaydı programlar ile verim alabilirdiniz. Bende de iPad mini var. Kablo ile bağlıyorum bilgisayara WiredXDisplay ile frame rate düşük olsa bile tatmin edici bir deneyim elde edebiliyorum.
Maalesef. Şarj soketi bozuk olmasaydı programlar ile verim alabilirdiniz. Bende de iPad mini var. Kablo ile bağlıyorum bilgisayara WiredXDisplay ile frame rate düşük olsa bile tatmin edici bir deneyim elde edebiliyorum.