Burak Torun Hectopat Katılım 23 Şubat 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar bilgisayarı W8.1 yaptım. Tekrar güncellemeler bitti, şarja taktım dondu kaldı. Kapattım açtım, Windows yükleme ekranı geliyor, oturum açılmadan siyah ekranda takıyor. Şarj cihazını çıkardım, sorunsuz açıldı. Şarjı takınca donup kalıyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2016
Arkadaşlar bilgisayarı W8.1 yaptım. Tekrar güncellemeler bitti, şarja taktım dondu kaldı. Kapattım açtım, Windows yükleme ekranı geliyor, oturum açılmadan siyah ekranda takıyor. Şarj cihazını çıkardım, sorunsuz açıldı. Şarjı takınca donup kalıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Başer Yazılım Megapat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 98 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2016 #2 Şarj adaptöründe veya şarj soketinde problem olabilir. Ancak yeniden format at yine aynı problem var ise dediğim sorunlardan biri olabilir.
Şarj adaptöründe veya şarj soketinde problem olabilir. Ancak yeniden format at yine aynı problem var ise dediğim sorunlardan biri olabilir.