Şarjlı darbeli matkap önerisi

Korakesium

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Ev işlerinde kullanacağım darbeli matkap arıyorum. Nadiren kullanacağım için çok pahalı bir ürüne gerek yok. Ucuz bir ürün aramaktayım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Merhaba,
Ev işlerinde kullanacağım darbeli matkap arıyorum. Nadiren kullanacağım için çok pahalı bir ürüne gerek yok. Ucuz bir ürün aramaktayım. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Size, benim de kullandığım ithalatçı bir markanın şarjlısını önereceğim:
Ben bunu kullanıyorum ama malesef stokta kalmamış. Bu sitede bir çok şarjlı matkap modellerine bakabilirsiniz. Bu markanın bir youtube kanalıda mevcut, adı "Assur" oradan da incelemelerine bakabilirsiniz. (Reklam gibi oldu ama değil :D)

Size, benim de kullandığım ithalatçı bir markanın şarjlısını önereceğim:
Ben bunu kullanıyorum ama malesef stokta kalmamış. Bu sitede bir çok şarjlı matkap modellerine bakabilirsiniz. Bu markanın bir youtube kanalıda mevcut, adı "Assur" oradan da incelemelerine bakabilirsiniz. (Reklam gibi oldu ama değil :D)
Bunların darbelemesi nasıl? Bu markanın modellerinde darbeli yazıyor ama darbeli değil gibi trendyolda çok yorum atanlar vardı.

Bunların darbelemesi nasıl? Bu markanın modellerinde darbeli yazıyor ama darbeli değil gibi trendyolda çok yorum atanlar vardı.
Model darbeli, sizi yanıltmasın. Bir ev kullanıcısı için de darbesi gayet yeterli. Ama şunu söylemeliyim ki bu bir profesyonel ürün değildir. Mesela 2.viteste yani düşük tork yüksek hızda, delme modunda iken mandreni elinizle tutabiliyorsunuz. Ama 1. viteste öyle bir şey mümkün değil. Gücünü, size böyle söyleyebilirdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama şunu da söylemeliyim ki yanında gelen aksesuarlar gerçekten berbat.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı