L Lokyrius Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 284 17 Eylül 2023 #1 Dostlar diş fırçası almayı düşünüyorum ve karşımda birkaç alternatif görüyorum ve hangisinin daha iyi olduğuna karar veremedim ve size başvurma gereği duydum, size vereceğim seçeneklerden en iyisi olanını seçerseniz onu alacağım işte seçenekler: Elektrikli Diş Fırçası Modelleri ve Fiyatları - n11 Elektrikli Diş Fırçası ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11'de! Kampanyalı Elektrikli Diş Fırçası modelleri için hemen tıkla. www.n11.com https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_oral-b-b-pro-750-black-box-travel-case-şarj-edilebilir-diş-fırçası-1156467.html Oral-B D100 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action Mavi - Fiyatı, Yorumları Oral-B D100 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Oral-B D103 Vitality Pro Cross Action Şarjlı Diş Fırçası - Siyah - Fiyatı, Yorumları Oral-B D103 Vitality Pro Cross Action Şarjlı Diş Fırçası - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası + 1 Yedek Başlık - Fiyatı, Yorumları Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası + 1 Yedek Başlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Philips Sonicare Hx3671/13 – 3100 Series – Sonic Şarjlı Diş Fırçası - Fiyatı, Yorumları Philips Sonicare Hx3671/13 – 3100 Series – Sonic Şarjlı Diş Fırçası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Dostlar diş fırçası almayı düşünüyorum ve karşımda birkaç alternatif görüyorum ve hangisinin daha iyi olduğuna karar veremedim ve size başvurma gereği duydum, size vereceğim seçeneklerden en iyisi olanını seçerseniz onu alacağım işte seçenekler: Elektrikli Diş Fırçası Modelleri ve Fiyatları - n11 Elektrikli Diş Fırçası ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11'de! Kampanyalı Elektrikli Diş Fırçası modelleri için hemen tıkla. www.n11.com https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_oral-b-b-pro-750-black-box-travel-case-şarj-edilebilir-diş-fırçası-1156467.html Oral-B D100 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action Mavi - Fiyatı, Yorumları Oral-B D100 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Cross Action Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Oral-B D103 Vitality Pro Cross Action Şarjlı Diş Fırçası - Siyah - Fiyatı, Yorumları Oral-B D103 Vitality Pro Cross Action Şarjlı Diş Fırçası - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası + 1 Yedek Başlık - Fiyatı, Yorumları Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası + 1 Yedek Başlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Philips Sonicare Hx3671/13 – 3100 Series – Sonic Şarjlı Diş Fırçası - Fiyatı, Yorumları Philips Sonicare Hx3671/13 – 3100 Series – Sonic Şarjlı Diş Fırçası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com