Şarjlı matkap önerisi

NuxDR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bir şarjlı matkap alacağım ancak piyasada gördüğümüz matkaplar 58 volt diye bir buçuk amperlik ürünleri satıyorlar. Çok bir profesyonel iş yapmayacağım ev işleri için kullanacağım. En uygun parayla çıkmak istiyorum belirli bir bütçem yok içime sinsin verdiğim paranın hakkını versin. Her gün kullanmayacağım için de fiyatı beni üzmesin. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık bir yıldır bu ürünü kullanıyorum. Klasik marka basılmış ve onlarca kopyası olan Çin ürünlerinden fakat ben gayet memnunum. Mobilya vidalamadan harç karıştırmaya kadar pek çok işte kullandım. Yalnızca tuğla delemezsiniz ki o da darbe özelliği olmamasından. Doğrudan bu satıcıdan bu ürünü almıştım aynı linki attım farklılık olmasın diye.

Yaklaşık bir yıldır bu ürünü kullanıyorum. Klasik marka basılmış ve onlarca kopyası olan Çin ürünlerinden fakat ben gayet memnunum. Mobilya vidalamadan harç karıştırmaya kadar pek çok işte kullandım. Yalnızca tuğla delemezsiniz ki o da darbe özelliği olmamasından. Doğrudan bu satıcıdan bu ürünü almıştım aynı linki attım farklılık olmasın diye.
Hocam bu pvc deler mi sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı