thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #1 AA şarjlı pil bakıyorum. GP AA ReCyko Pro 2000 şarjlı pil hakkında bilginiz var mı? Bir de çevremde birkaç kişi Varta tavsiye etti. Duracell'in de eski kalitesi olmadığı denildi. Tavsiyeleriniz nelerdir?
AA şarjlı pil bakıyorum. GP AA ReCyko Pro 2000 şarjlı pil hakkında bilginiz var mı? Bir de çevremde birkaç kişi Varta tavsiye etti. Duracell'in de eski kalitesi olmadığı denildi. Tavsiyeleriniz nelerdir?
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.913 Makaleler 2 Çözümler 9 12 Eylül 2020 #2 Bende Duracell'in yeşil pili var 1 gecede şarj oluyor 1 yıl kullandığımı hatırlıyorum.(Mouse de kullandım günde 10 saat CS oynuyorum)
Bende Duracell'in yeşil pili var 1 gecede şarj oluyor 1 yıl kullandığımı hatırlıyorum.(Mouse de kullandım günde 10 saat CS oynuyorum)
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #3 hile kodlayan hacker dedi: Bende Duracell'in yeşil pili var 1 gecede şarj oluyor 1 yıl kullandığımı hatırlıyorum.(Mouse de kullandım günde 10 saat CS oynuyorum) Genişletmek için tıkla... 1 yıldan sonra ne oldu?
hile kodlayan hacker dedi: Bende Duracell'in yeşil pili var 1 gecede şarj oluyor 1 yıl kullandığımı hatırlıyorum.(Mouse de kullandım günde 10 saat CS oynuyorum) Genişletmek için tıkla... 1 yıldan sonra ne oldu?
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.913 Makaleler 2 Çözümler 9 12 Eylül 2020 #4 thelordof dedi: 1 Yıldan sonra ne oldu? Genişletmek için tıkla... Diğer şarjlı pili doldurup taktım 1 günde doldu 1 yıl sonra gene aynısını yapacağım.
thelordof dedi: 1 Yıldan sonra ne oldu? Genişletmek için tıkla... Diğer şarjlı pili doldurup taktım 1 günde doldu 1 yıl sonra gene aynısını yapacağım.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #5 hile kodlayan hacker dedi: Diğer şarjlı pili doldurup taktım 1 günde doldu 1 yıl sonra gene aynısını yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
hile kodlayan hacker dedi: Diğer şarjlı pili doldurup taktım 1 günde doldu 1 yıl sonra gene aynısını yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.