SonOyunBukucu Centipat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 GP recyco 1000AAA ince kalem pil aldım. Bunları önce şarj mı etmem gerekiyor yoksa şarjlı mı geliyor? İçinde ne yapmam gerektiği yazmıyor. Bir de kaç saat tutmam gerekiyor? Şarj oldu göstergesi 1 saatte sabit oluyor. Eski telefonlardaki gibi biraz şarjda bekletmek mi gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2023
GP recyco 1000AAA ince kalem pil aldım. Bunları önce şarj mı etmem gerekiyor yoksa şarjlı mı geliyor? İçinde ne yapmam gerektiği yazmıyor. Bir de kaç saat tutmam gerekiyor? Şarj oldu göstergesi 1 saatte sabit oluyor. Eski telefonlardaki gibi biraz şarjda bekletmek mi gerekiyor?
W Wraith01 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 100 4 Mart 2023 #2 Şarjlı geliyor diye biliyorum.
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 4 Mart 2023 #3 SonOyunBukucu dedi: GP recyco 1000AAA ince kalem pil aldım. Bunları önce şarj mı etmem gerekiyor yoksa şarjlı mı geliyor? İçinde ne yapmam gerektiği yazmıyor. Bir de kaç saat tutmam gerekiyor? Şarj oldu göstergesi 1 saatte sabit oluyor. Eski telefonlardaki gibi biraz şarjda bekletmek mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... İçinde az da olsa şarjla gelmişti benim pillerim.
SonOyunBukucu dedi: GP recyco 1000AAA ince kalem pil aldım. Bunları önce şarj mı etmem gerekiyor yoksa şarjlı mı geliyor? İçinde ne yapmam gerektiği yazmıyor. Bir de kaç saat tutmam gerekiyor? Şarj oldu göstergesi 1 saatte sabit oluyor. Eski telefonlardaki gibi biraz şarjda bekletmek mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... İçinde az da olsa şarjla gelmişti benim pillerim.
Semmellow Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #4 Varta marka kullanıyorum. Aldığımda şarjlı gelmişti.