Amon Amarth Hectopat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2016 #1 Parçanın melodilerini flstudioda pianoyla yapmaya çalıştım. Parça house - club müzik olması lazım. İsmini bilen varsa yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Vocaroo | Voice message
Parçanın melodilerini flstudioda pianoyla yapmaya çalıştım. Parça house - club müzik olması lazım. İsmini bilen varsa yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Vocaroo | Voice message
K karatavuk Hectopat Katılım 3 Aralık 2015 Mesajlar 42 29 Nisan 2016 #2 Parçayı android/ios uygulaması olan soundhound'a dinletmeyi dene. Program bayağı başarılı. JY-S3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parçayı android/ios uygulaması olan soundhound'a dinletmeyi dene. Program bayağı başarılı. JY-S3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amon Amarth Hectopat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2016 #3 Bulamadım
Terry Leather Hectopat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2016 #4 ++++
Spontune Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2016 Mesajlar 3.192 Makaleler 13 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2016 #5 Bu olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Terry Leather Hectopat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2016 #6 Malesef bu değil