TarcJdg Decapat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar Instagram veya YouTube'da gitar çalıp paylaşsam çaldığım şarkıdan dolayı telif yer miyim?
Mert_002 Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 Galiba evet ama paylaşırken başlığa cover falan yazarsan yemezsin diye biliyorum ama yine araştır sen ben pek emin değilim.
Galiba evet ama paylaşırken başlığa cover falan yazarsan yemezsin diye biliyorum ama yine araştır sen ben pek emin değilim.
TarcJdg Decapat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 Mert_002 dedi: Galiba evet ama paylaşırken başlığa cover falan yazarsan yemezsin diye biliyorum ama yine araştır sen ben pek emin değilim. Genişletmek için tıkla... Arkaya orijinalini açarsam kesin telif atarlar o zaman değil mi?
Mert_002 dedi: Galiba evet ama paylaşırken başlığa cover falan yazarsan yemezsin diye biliyorum ama yine araştır sen ben pek emin değilim. Genişletmek için tıkla... Arkaya orijinalini açarsam kesin telif atarlar o zaman değil mi?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.392 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 18 Haziran 2023 #4 TarcJdg dedi: Arkaya orijinalini açarsam kesin telif atarlar o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Arkaya orjinal açma. Telif direk yer. Alt yapı ise bazen İlk başta ses çıkartmıyorlar. 6 ay 1 sene sonra bakıyorsun telifi yemişsin. Cover garantisi yok aslında. Yiyen var, yemeyen var. Yukardaki gibi 1 sene sonra telif atabiliyorlar.
TarcJdg dedi: Arkaya orijinalini açarsam kesin telif atarlar o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Arkaya orjinal açma. Telif direk yer. Alt yapı ise bazen İlk başta ses çıkartmıyorlar. 6 ay 1 sene sonra bakıyorsun telifi yemişsin. Cover garantisi yok aslında. Yiyen var, yemeyen var. Yukardaki gibi 1 sene sonra telif atabiliyorlar.