Şarkı eklenecek program önerisi

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
Selam, bana ben mesela bir şarkıyı editledim filan ama bu Spotify'da filan zor oluyor eklemek. O yüzden bana şarkı ekleyebileceğim yani editlediğim şarkıları çalmam için bir program bilgisayar için lazım.

Program indirmeden dinleyebilirsiniz. Windows Media Player çalışmıyor mu?

Windows Media Player çalışıyor Allah'a şükür ama şarkı ekleyebiliyoruz değil mi?

SoundCloud nedir? Bahsederseniz sevinirim.
Soundcloudda spotify gibi bir platform aslında. Ama farkı, şarkıların direkt herkese açık şekilde paylaşılması. Yani yeni başlayan birisi direkt ilk şarkısını paylaştığında herkes onu görebiliyor. Bu yüzden çeşitlilik ve türler çok fazla. Kendim Frenchcore, Lolicore, Psytrance, Darkpsy, Gothic Metal gibi çokta fazla alıcısı olmayan ama yinede insanların ürettiği şarkıları dinlemek için kullanıyorum.

Birde, genellikle spotifyda olmayan çok fazla "Japonca" şarkı var. Onlar için kullanıyorum. Genel olarak spotifyda olmayan birçok şarkı bulunuyor ve daha açık bir platform.

Sitesi burada, girip göz atabilirsiniz. Mobil için uygulaması var ama desktop için uygulaması bulunmuyor.

Dademinden beri bakıyorum. Güzel ama burada aradığım şarkılar yok. Olmamasını biraz normal kılıyorum. Bass oldukları için de bass pek yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı