Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.717 Makaleler 7 Çözümler 93 27 Eylül 2020 #1 Merhabalar. Şarkı söylerken kayıt etmek için, ondan sonra bu şarkıyı editlemek için program önerileriniz neler olur? Sizden şarkı söylerken kaydetmek için ve sonradan bu şarkıyı editlemek için program önerisi istiyorum. Teşekkürler
Merhabalar. Şarkı söylerken kayıt etmek için, ondan sonra bu şarkıyı editlemek için program önerileriniz neler olur? Sizden şarkı söylerken kaydetmek için ve sonradan bu şarkıyı editlemek için program önerisi istiyorum. Teşekkürler
AnonimBiri Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 27 Eylül 2020 #2 Audacity yeterli olur.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.717 Makaleler 7 Çözümler 93 27 Eylül 2020 #3 AnonimBiri dedi: Audacity yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam edit yapılıyor mu audacity'le?
AnonimBiri dedi: Audacity yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam edit yapılıyor mu audacity'le?
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 27 Eylül 2020 #4 Adobe Audition.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.717 Makaleler 7 Çözümler 93 27 Eylül 2020 #5 Fatalis dedi: Adobe Audition. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
AnonimBiri Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 27 Eylül 2020 #6 Webcam kullanan insan dedi: Hocam edit yapılıyor mu audacity'le? Genişletmek için tıkla... Ses kırpma, bass çoğaltma, treble ayarı, dip ses azaltma gibi özellikleri var. Editden kastınız ne bilmiyorum ama budur diye tahmin ediyorum.
Webcam kullanan insan dedi: Hocam edit yapılıyor mu audacity'le? Genişletmek için tıkla... Ses kırpma, bass çoğaltma, treble ayarı, dip ses azaltma gibi özellikleri var. Editden kastınız ne bilmiyorum ama budur diye tahmin ediyorum.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.717 Makaleler 7 Çözümler 93 27 Eylül 2020 #7 AnonimBiri dedi: Ses kırpma, bass çoğaltma, treble ayarı, dip ses azaltma gibi özellikleri var. Editden kastınız ne bilmiyorum ama budur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Onlar hocam, teşekkürler
AnonimBiri dedi: Ses kırpma, bass çoğaltma, treble ayarı, dip ses azaltma gibi özellikleri var. Editden kastınız ne bilmiyorum ama budur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Onlar hocam, teşekkürler