Şarkı İsimlerini Bulabileceğim Bir Program Arıyorum

• Konuyu başlatan Cem Güney Demirel
  • Başlangıç Tarihi
C

Cem Güney Demirel

Ziyaretçi
Shazaam, Tunatic vs.. programlardan farkı dinlet-ara değil de yükle-ara tarzı müzik dosyasını yükleyip veri tabanında analiz ettirip ismini aratabileceğim bir program arıyorum. Olanlar hep dinle-ara tarzı programlar, bunlar da benim işime yaramıyorlar, aradığım tarzda bir program var mıdır? Program bilgisayarda kullanılacak, internet sitesi üzerinden de olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluestacks'i kurdum da müzik dosyasını nereye yükleyeceğim? 10 dakikadır ''yükleniyor'' ekranı var ama bir şeyin yüklendiği de yok. Sadece tam ekran tuşu çalışıyor hepsi o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 Adet firma gelir karşına mobile1 vb onlarla yapıcaksın müzik yüklemiyicen Mikrafonun varsa blustacki kur ve Shazam-Soundhound gibi programları indir. Daha sonra çalan müziği mikrafona dinlet

Teşekkür ederim de sanırım ilk mesajı hızlıca okudun, bu tarz programlar gibi olan bir şey lazım. Yükleyip sisteme analiz ettireceğim sonrasında o da şarkı adını verecek, böyle bir şey arıyorum.

Önemli değil fakat o konuda bir bilgim yok dediğim sistemi yaparsanda işini fazlasıyla görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…