Shi - Femtopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #1 Şarkının ismi çok lazım. Bu videoda istediğim şarkı geçiyor. Neredeyse 2 aydır araştırıyorum, ama bulamadım. Shazam ve Soundhound kullandım. Hiçbiri bulamadı. Çok lazım. Video linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şarkının ismi çok lazım. Bu videoda istediğim şarkı geçiyor. Neredeyse 2 aydır araştırıyorum, ama bulamadım. Shazam ve Soundhound kullandım. Hiçbiri bulamadı. Çok lazım. Video linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #2 Şarkı güzelmiş
Shi - Femtopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #3 Efe10 dedi: Şarkı güzelmiş Genişletmek için tıkla... Anladım, bende o yüzden şarkının ismi arıyorum.
gta vice city Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 7 Temmuz 2020 #4 Bu kanalın müziklerine benziyor; Berny Shepard - Konu www.youtube.com
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 7 Temmuz 2020 #5 Oha Diyorum kanalı da kullanıyordu yanılmıyorsam.