Şarkı karıştırmak için uygulama veya site önerisi

Mert481

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir yakınıma sevdiği şarkı parçalarını arabada dinlemesi için bir USB doldurup vereceğim. Ancak USB’de şarkılar üst üste biniyor; örneğin, A sanatçısının 10 şarkısı, ardından B sanatçısının 20 şarkısı sıralanıyor. Ayrıca, USB şarkıları alfabetik olarak düzenliyor. Ben tüm şarkıların karışık bir sırayla çalmasını istiyorum, ancak tek tek düzenlemek çok vaktimi alıyor çünkü oldukça fazla parça ekledim. Bunun daha pratik bir yöntemi varsa (site, uygulama vb.), önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim ama onunla uğraşmaz diye düşünüyorum fazla anlayan biri değil bir akrabam yaş olarak büyük yeğenim müzik atıver dedi göstersemde her zaman yapıcağını sanmıyorum.

Şarkıyı dinlemek için kullandığı programda tek tık ile karıştırma seçeneği olur hocam.

Dosya içerisinde karışsın isterseniz, Python kodu vs yazarak isimlerin başına rastgele numara atayacak kod yazabilirsiniz. Çok şarkı yoksa elinizle yapın. Şarkıların sıralaması alfabeye göre olacaktır, o yüzden aynı sanatçılar art arda oluyor

Şarkıyı dinlemek için kullandığı programda tek tık ile karıştırma seçeneği olur hocam.

Dosya içerisinde karışsın isterseniz, Python kodu vs yazarak isimlerin başına rastgele numara atayacak kod yazabilirsiniz. Çok şarkı yoksa elinizle yapın. Şarkıların sıralaması alfabeye göre olacaktır, o yüzden aynı sanatçılar art arda oluyor.

Teşekkür ederim hocam Python ile isimlerin başına numara atamayı deneyeceğim çözüm işaretliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı