they_burnedMyHouseTo Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 211 Çözümler 3 17 Aralık 2024 #1 Aşağıdaki videodaki şarkıyı bulmayı deniyorum bir sürü yapay zeka denedim bulamadılar. Shazam vs. hiçbiri bulamadı bu durumda önerebileceğiniz bir alternatif var mıdır? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aşağıdaki videodaki şarkıyı bulmayı deniyorum bir sürü yapay zeka denedim bulamadılar. Shazam vs. hiçbiri bulamadı bu durumda önerebileceğiniz bir alternatif var mıdır? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.048 Çözümler 85 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Aralık 2024 #2 Evet çok fazla anlaşılmıyor ama "nostalgic background music" bu şekilde arama yaparsanız belki aynısını veya benzerini bulmanız muhtemel.
Evet çok fazla anlaşılmıyor ama "nostalgic background music" bu şekilde arama yaparsanız belki aynısını veya benzerini bulmanız muhtemel.
they_burnedMyHouseTo Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 211 Çözümler 3 17 Aralık 2024 #3 Murat Can Şimşek dedi: Evet çok fazla anlaşılmıyor ama "nostalgic background music" bu şekilde arama yaparsanız belki aynısını veya benzerini bulmanız muhtemel. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok teşekkür ederim ama bana aynısı lazım.
Murat Can Şimşek dedi: Evet çok fazla anlaşılmıyor ama "nostalgic background music" bu şekilde arama yaparsanız belki aynısını veya benzerini bulmanız muhtemel. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok teşekkür ederim ama bana aynısı lazım.