E exg3 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #1 İki tane şarkıyı birleştirmek istiyorum bunu nasıl yapacağım?
Ikaruheus Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri 3050TI, i5 12500H Cinsiyet Erkek Meslek Sağlık 24 Ağustos 2025 #2 Bpm aynı ise bandlab ile yapabilirsin ama önce vokal ile altyapıyı ayırman lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bpm aynı ise bandlab ile yapabilirsin ama önce vokal ile altyapıyı ayırman lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E exg3 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #3 Ikaruheus dedi: BPM aynı ise bandlab ile yapabilirsin ama önce vokal ile altyapıyı ayırman lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Ikaruheus dedi: BPM aynı ise bandlab ile yapabilirsin ama önce vokal ile altyapıyı ayırman lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.269 Makaleler 7 Çözümler 3 4 Eylül 2025 #4 exg3 dedi: İki tane şarkıyı birleştirmek istiyorum bunu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hangi programı kullanıyorsun?
exg3 dedi: İki tane şarkıyı birleştirmek istiyorum bunu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hangi programı kullanıyorsun?
E exg3 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #5 902722 dedi: Hangi programı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... FL Studio.