M Melih Duranoğlu Decapat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 85 2 Ekim 2021 #1 Cakal, uzi ve m-Murda'nın çıkmamış olan şarkısına slowed ve reeverb yaptım. Sizce nasıl olmuş? Yorumlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cakal, uzi ve m-Murda'nın çıkmamış olan şarkısına slowed ve reeverb yaptım. Sizce nasıl olmuş? Yorumlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.366 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #2 Berbat bir şarkı. Güzel bir şarkı seçebilirdin.
M Melih Duranoğlu Decapat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 85 2 Ekim 2021 #3 RSK06 dedi: Berbat bir şarkı. Güzel bir şarkı seçebilirdin. Genişletmek için tıkla... Ben seviyorum, sevenler de sevmeyenler de vardır. Zevkler tartışılmaz. Teşekkür ederim.
RSK06 dedi: Berbat bir şarkı. Güzel bir şarkı seçebilirdin. Genişletmek için tıkla... Ben seviyorum, sevenler de sevmeyenler de vardır. Zevkler tartışılmaz. Teşekkür ederim.
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #4 Berbat olmuş, eline sağlık.
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.366 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #5 Melih Duranoğlu dedi: Ben seviyorum, sevenler de sevmeyenler de vardır. Zevkler tartışılmaz. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Farklı türde şarkıları da editlersen daha iyi olur edite laf etmiyorum, sadece şarkı kötü olduğu için bir şey anlamadım şahsen.
Melih Duranoğlu dedi: Ben seviyorum, sevenler de sevmeyenler de vardır. Zevkler tartışılmaz. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Farklı türde şarkıları da editlersen daha iyi olur edite laf etmiyorum, sadece şarkı kötü olduğu için bir şey anlamadım şahsen.
4 444635 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.976 Makaleler 3 Çözümler 14 2 Ekim 2021 #6 Berbat bir şarkı üzerine slowed ve reverb, nefret ettiğim iki şey zaten. Yine de emeğinize sağlık.
MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 11 Ekim 2021 #8 Cakal'ın verse bayağı iyi olmuş. Bass'lar falan çok iyi ama diğerlerini pek beğenmedim.
Popstexe12 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #9 Edit mükemmel şarkı berbat.