T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 16 Şubat 2021 #1 Rap dışında bildiğiniz, dinlediğiniz güzel şarkılar var mı?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.975 Makaleler 4 Çözümler 20 16 Şubat 2021 #2 Elanur-bela nightcore versiyonu. Güzel tarafı daha hızlı bitmesi.
oğulcan_özdemir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Öğrencisi 16 Şubat 2021 #3 Ne tür? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ne tür? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.948 Makaleler 4 Çözümler 57 16 Şubat 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.001 Makaleler 4 Çözümler 20 16 Şubat 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 16 Şubat 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dissient Megapat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 197 Çözümler 1 16 Şubat 2021 #7 Nordic Folk önerebilirim ama herkese gitmez. Benim Kuzeyli abilere olan zaafımdan dolayı çok hoşuma gidiyor, denemelisin.
Nordic Folk önerebilirim ama herkese gitmez. Benim Kuzeyli abilere olan zaafımdan dolayı çok hoşuma gidiyor, denemelisin.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 16 Şubat 2021 #8 Bu şarkının büyüsüne kapıldım her gün dinlemeden uyuyamıyorum 15dakikada bir dinliyorum.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 16 Şubat 2021 #9 oğulcan_özdemir dedi: Ne tür? Genişletmek için tıkla... Rap dışında her şey olur.
Dissient Megapat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 197 Çözümler 1 16 Şubat 2021 #10 Dissient dedi: Nordic Folk önerebilirim ama herkese gitmez. Benim Kuzeyli abilere olan zaafımdan dolayı çok hoşuma gidiyor, denemelisin. Genişletmek için tıkla... Danheim, Wardruna gibi grupların müziğine bayılıyorum. İstersen bi' bak.
Dissient dedi: Nordic Folk önerebilirim ama herkese gitmez. Benim Kuzeyli abilere olan zaafımdan dolayı çok hoşuma gidiyor, denemelisin. Genişletmek için tıkla... Danheim, Wardruna gibi grupların müziğine bayılıyorum. İstersen bi' bak.