Şarkı önerisi

530546

Decipat
Arkadaşlar, beğendiğiniz bütün şarkıları buraya atar mısınız? Sürekli aynı sanatçıları dinlemek bir süreden sonra hafiften de olsa bayıyor. Ufkum açılsın biraz. Sadece Sagopa Kajmer ve Ceza dinliyorum. Bu sanatçılardan da önerebilirsiniz. Her türlü şarkıya açığım, cevaplarınız bekliyor ve iyi geceler diliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, beğendiğiniz bütün şarkıları buraya atar mısınız? Sürekli aynı sanatçıları dinlemek bir süreden sonra hafiften de olsa bayıyor. Ufkum açılsın biraz. Sadece Sagopa Kajmer ve Ceza dinliyorum. Bu sanatçılardan da önerebilirsiniz. Her türlü şarkıya açığım, cevaplarınız bekliyor ve iyi geceler diliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deniyorum ama.
Değmesin ellerimiz.
Sen ona aşıksın.
Pembe mezarlık.
Antidepresan gülümsemesi.
Bir de no 1 falan iyidir.

hidra

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı