AYDIN12 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 343 Yer Ekranda Senin Konuna Bakıyor Ve Yardımcı Oluyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #1 Merhaba, bir şarkıyı kendim söyleyip YouTube kanalıma atsam telif yer miyim? Mesela bu şarkı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendi sesim sonuçta ama arkada beat çalacak. Telif yer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021
Merhaba, bir şarkıyı kendim söyleyip YouTube kanalıma atsam telif yer miyim? Mesela bu şarkı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendi sesim sonuçta ama arkada beat çalacak. Telif yer miyim?
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #2 AYDIN12 dedi: Merhaba, bir şarkıyı kendim söyleyip YouTube kanalıma atsam telif yer miyim? Mesela bu şarkı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendi sesim sonuçta ama arkada beat çalacak. Telif yer miyim? Genişletmek için tıkla... Evet yersiniz.
AYDIN12 dedi: Merhaba, bir şarkıyı kendim söyleyip YouTube kanalıma atsam telif yer miyim? Mesela bu şarkı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendi sesim sonuçta ama arkada beat çalacak. Telif yer miyim? Genişletmek için tıkla... Evet yersiniz.
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #3 Cover diye yazarsan yemezsin muhtemelen.
Lethal Blows Decapat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 424 Çözümler 5 Yer Piltover Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2021 #4 Arkadaki beat müziğin telif hakkı var ise yersiniz. Kendiniz çalar kendiniz söylerseniz telif durumu olmaz diye biliyorum.
Arkadaki beat müziğin telif hakkı var ise yersiniz. Kendiniz çalar kendiniz söylerseniz telif durumu olmaz diye biliyorum.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #5 Fon müziği telif hakkına sahip ise evet yersiniz.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #6 Herhangi bir videoda öylesine söylesen sorun olmaz ama arkaya beat koyup sadece şarkı amaçlı atarsan videoyu telif yersin.
Herhangi bir videoda öylesine söylesen sorun olmaz ama arkaya beat koyup sadece şarkı amaçlı atarsan videoyu telif yersin.
gursel aydin Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 18 Şubat 2021 #7 Xallt dedi: Evet yersiniz. Genişletmek için tıkla... Şarkıları coverlayan binlerce kanal var telif yemiyorlar.
Xallt dedi: Evet yersiniz. Genişletmek için tıkla... Şarkıları coverlayan binlerce kanal var telif yemiyorlar.
AYDIN12 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 343 Yer Ekranda Senin Konuna Bakıyor Ve Yardımcı Oluyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #8 Ben sadece söyleceğim kendim çalmayacağım.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.744 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Şubat 2021 #9 Şarkıda ki Beat'i kullanma pek telif atmazlar. Gitarla falan çal. Birde Cover yaz.
AYDIN12 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 343 Yer Ekranda Senin Konuna Bakıyor Ve Yardımcı Oluyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #10 SuiCast dedi: Şarkıda ki Beat'i kullanma pek telif atmazlar. Gitarla falan çal. Birde Cover yaz. Genişletmek için tıkla... Dostum gitarım yok
SuiCast dedi: Şarkıda ki Beat'i kullanma pek telif atmazlar. Gitarla falan çal. Birde Cover yaz. Genişletmek için tıkla... Dostum gitarım yok