Türker K Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara 25 Temmuz 2022 #1 Bir şarkı buldum ve şarkının sözlerini çıkarıp başka bir Beat'e koymak istiyorum nasıl yapabilirim?
M m1cope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.137 25 Temmuz 2022 #2 En az uğraşla istersen Acoustica tarzı programlar senin için yapar ama mükemmel olmaz. Youtube'dan araştırabilirsin. Artı 0 Eksi
En az uğraşla istersen Acoustica tarzı programlar senin için yapar ama mükemmel olmaz. Youtube'dan araştırabilirsin.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 25 Temmuz 2022 #3 iZotope RX ile yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
iZotope RX ile yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #4 O şarkının ismini yazıp sonuna karaoke yazarsanız eğer yaygınsa YouTube'da çıkabilir. Bunun gibi. Artı 0 Eksi
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 25 Temmuz 2022 #5 Telefonda Moises adlı bir uygulama var. Oradan kolayca yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
M m1cope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.137 25 Temmuz 2022 #6 Pigeon Lord dedi: O şarkının ismini yazıp sonuna karaoke yazarsanız eğer yaygınsa YouTube'da çıkabilir. Bunun gibi. Genişletmek için tıkla... Bunun tam tersini istemiş. Söz olup müzik olmayan halini. Artı 0 Eksi
Pigeon Lord dedi: O şarkının ismini yazıp sonuna karaoke yazarsanız eğer yaygınsa YouTube'da çıkabilir. Bunun gibi. Genişletmek için tıkla... Bunun tam tersini istemiş. Söz olup müzik olmayan halini.
KS KS Türker K Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara 25 Temmuz 2022 #7 Pigeon Lord dedi: O şarkının ismini yazıp sonuna karaoke yazarsanız eğer yaygınsa YouTube'da çıkabilir. Bunun gibi. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız galiba Beat'ten sözü çıkarmak istiyorum sözden Beat'i değil kade dedi: Telefonda moises adlı bir uygulama var. Oradan kolayca yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakacağım. kade dedi: Telefonda moises adlı bir uygulama var. Oradan kolayca yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı kade dedi: Telefonda moises adlı bir uygulama var. Oradan kolayca yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı kade dedi: Telefonda moises adlı bir uygulama var. Oradan kolayca yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı Artı 0 Eksi
Pigeon Lord dedi: O şarkının ismini yazıp sonuna karaoke yazarsanız eğer yaygınsa YouTube'da çıkabilir. Bunun gibi. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız galiba Beat'ten sözü çıkarmak istiyorum sözden Beat'i değil kade dedi: Telefonda moises adlı bir uygulama var. Oradan kolayca yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakacağım. kade dedi: Telefonda moises adlı bir uygulama var. Oradan kolayca yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı kade dedi: Telefonda moises adlı bir uygulama var. Oradan kolayca yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı kade dedi: Telefonda moises adlı bir uygulama var. Oradan kolayca yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #8 Ah! kusura bakmayın gerçekten ben anlamamışım. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
KS KS Türker K Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara 25 Temmuz 2022 #9 Pigeon Lord dedi: Ah! Kusura bakmayın gerçekten ben anlamamışım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun değil dostum Artı 0 Eksi
Pigeon Lord dedi: Ah! Kusura bakmayın gerçekten ben anlamamışım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun değil dostum