Şarkı yapmak için hangi programları öğrenmek gerekir?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba ben kendi çapımda şarkılar yapmak istiyorum. Müzikle ilgili programlardan hiç anlamıyorum ama öğrenmek istiyorum. Şarkıları tamamen kendim yapacağım. 11. sınıfa gidiyorum, dersten kalan zamanlarımda gerekli programları öğreneceğim. Bana bunlarla ilgili YouTube'dan oynatma listeleri atabilir misiniz? Önce beat yapacağım ardından onun üzerine bir şarkı yapacağım. Hangi programları öğrenmem lazım? Kısaca isteğim sıfırdan müzik işine girmek isteyen birinin öğrenmesi gereken programlar ve bu programları öğreten içerikler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Program tavsiyesi olarak FL Studio ve Ableton'a bakmanı öneririm. FL Studio özellikle beginner seviyedeki kişiler tarafından rağmet görüyor ve onlara tavsiye ediliyor.

FL Studio güzel bir uygulamadır. Beat yapmak için FL Studio önerebilirim. Ayrıca şarkıyı beat'e uydurmak, ayarlamak ve tüm unsurları bir araya getirmek için mix & mastering de öğrenebilirsin.

FL Studio güzel bir uygulamadır. Beat yapmak için FL Studio önerebilirim. Ayrıca şarkıyı beat'e uydurmak, ayarlamak ve tüm unsurları bir araya getirmek için mix & mastering de öğrenebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu teknikle yapsam olur mu hocam? Çok büyük bir olaymış mix & mastering. Tek başıma yapamam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu teknikle yapsam olur mu hocam? Çok büyük bir olaymış mix & mastering. Tek başıma yapamam.

Evet, biraz karışık ve uğraştırıcı. Ben de kavramını, ne işe yaradığını ve bir iki çok basit bilgisini biliyorum mix & mastering olayının. Öğrenme aşamasındayım.

Videodaki arkadaşa daha önce denk gelmedim, tekniğine de tam bakmadım, ayrıca sanırım farklı bir yazılım kullanıyor, incelemek lazım. Ben öğrenme sürecimi Udemy'den gerçekleştiriyorum.

FL Studio. Bu şarkı oradan çıktı;

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı