Selam iyi forumlar, bir şarkı çaldığında kafamla, elimle, veya ayağımla ritim tutuyorum artık alışkanlık olmuş durumda ritim tutmadan yapamıyorum. Bunu alışkanlığı bırakmak için öneriniz var mı?
Selam iyi forumlar, bir şarkı çaldığında kafamla, elimle, veya ayağımla ritim tutuyorum artık alışkanlık olmuş durumda ritim tutmadan yapamıyorum. Bunu alışkanlığı bırakmak için öneriniz VA
Selam iyi forumlar, bir şarkı çaldığında kafamla, elimle, veya ayağımla ritim tutuyorum artık alışkanlık olmuş durumda ritim tutmadan yapamıyorum. Bunu alışkanlığı bırakmak için öneriniz var mı?
Perküsyon alabilirsin Rahatsız olan olursa da "perküsyoncuyum kardeşim çalışıyorum" dersin. Sadece perküsyon açısından değil diğer enstrümanlar açısından da iyi bir şey bu.
Çözümü için de herhangi bir müzik duyduğunda eline bir eşya alabilirsin, ellerini kenetleyebilirsin. Kalem çevirmek bir çözüm olabilir bence.