Selam iyi forumlar, bir şarkı çaldığında kafamla, elimle, veya ayağımla ritim tutuyorum artık alışkanlık olmuş durumda ritim tutmadan yapamıyorum. Bunu alışkanlığı bırakmak için öneriniz VA
Selam iyi forumlar, bir şarkı çaldığında kafamla, elimle, veya ayağımla ritim tutuyorum artık alışkanlık olmuş durumda ritim tutmadan yapamıyorum. Bunu alışkanlığı bırakmak için öneriniz var mı?
Şarkı çaldığımda yerimde duramıyorum, öyle demeyin.Bence bunu bozma çünkü bu bedinin her şeye uyum sağladığını gösteriyor
Şarkı çaldığımda yerimde duramıyorum, öyle demeyin.![]()
Cözümün bu olduğunu zanletmiyorum, klasik dersen ise 1940 radyolarını dinliyorum yine ritim tutuyorum.O zaman şöyle yap kısık sesle müzik dinle ve klasik müzikdinle
Varolan alışkanlığı çözmek adına bir diğer alışkalıktan vazgeçmek bir problem yaratır bence.O zaman şöyle yap kısık sesle müzik dinle ve klasik müzikdinle
nasıl paylaşım atılıyorSelam iyi forumlar, bir şarkı çaldığında kafamla, elimle, veya ayağımla ritim tutuyorum artık alışkanlık olmuş durumda ritim tutmadan yapamıyorum. Bunu alışkanlığı bırakmak için öneriniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.