Şarkıda ritim tutma alışkanlığı

triggerr

Hectopat
Daha fazla  
Selam iyi forumlar, bir şarkı çaldığında kafamla, elimle, veya ayağımla ritim tutuyorum artık alışkanlık olmuş durumda ritim tutmadan yapamıyorum. Bunu alışkanlığı bırakmak için öneriniz var mı?

Selam iyi forumlar, bir şarkı çaldığında kafamla, elimle, veya ayağımla ritim tutuyorum artık alışkanlık olmuş durumda ritim tutmadan yapamıyorum. Bunu alışkanlığı bırakmak için öneriniz VA

Selam iyi forumlar, bir şarkı çaldığında kafamla, elimle, veya ayağımla ritim tutuyorum artık alışkanlık olmuş durumda ritim tutmadan yapamıyorum. Bunu alışkanlığı bırakmak için öneriniz var mı?

Bence bunu bozma çünkü bu bedinin her şeye uyum sağladığını gösteriyor

Perküsyon alabilirsin :) Rahatsız olan olursa da "perküsyoncuyum kardeşim çalışıyorum" dersin. Sadece perküsyon açısından değil diğer enstrümanlar açısından da iyi bir şey bu.

Çözümü için de herhangi bir müzik duyduğunda eline bir eşya alabilirsin, ellerini kenetleyebilirsin. Kalem çevirmek bir çözüm olabilir bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu linke gir ve bunu her gün 10 kez dinle sesiz bir yerde
nasıl paylaşım atılıyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı