O Obligated Hectopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 425 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben dinlediğim şarkılardan bateriyi çıkartmak istiyorum. Çünkü cover yapacağım. Youtube'da bazı davulsuz şarkılar var. Bunları nasıl ve hangi programlarla editliyorlar? Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2015
Merhaba arkadaşlar. Ben dinlediğim şarkılardan bateriyi çıkartmak istiyorum. Çünkü cover yapacağım. Youtube'da bazı davulsuz şarkılar var. Bunları nasıl ve hangi programlarla editliyorlar? Yardım ederseniz sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Ağustos 2015 #2 Sıkıştırılmış şarkılarda bu mümkün değil. Elinizde her bir enstrümanın kayıt kanalı yoksa bunu yapamazsınız.
Sıkıştırılmış şarkılarda bu mümkün değil. Elinizde her bir enstrümanın kayıt kanalı yoksa bunu yapamazsınız.
O Obligated Hectopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 425 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #3 Teşekkür ederim.