5 585599 Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 903 Çözümler 8 27 Aralık 2023 #31 Wlixe dedi: Onu anladım zaten. Editi atsanız aslında direkt bulabilirdim. Nerede görmüştünüz editi? Instagram'da gördüyseniz ve beğendiyseniz bulabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Instagram'da beğenilenler gitmiş sanırım hocam. Terrlian dedi: Sadece şarkı mıydı yoksa arkada bir animasyonda var mıydı? Genişletmek için tıkla... şarkı
Wlixe dedi: Onu anladım zaten. Editi atsanız aslında direkt bulabilirdim. Nerede görmüştünüz editi? Instagram'da gördüyseniz ve beğendiyseniz bulabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Instagram'da beğenilenler gitmiş sanırım hocam. Terrlian dedi: Sadece şarkı mıydı yoksa arkada bir animasyonda var mıydı? Genişletmek için tıkla... şarkı
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.389 Çözümler 131 27 Aralık 2023 #32 585599 dedi: Instagram'da beğenilenler gitmiş sanırım hocam. şarkı Genişletmek için tıkla... Peki şarkıda sözler de var mıydı yoksa tamamen ritim miydi?
585599 dedi: Instagram'da beğenilenler gitmiş sanırım hocam. şarkı Genişletmek için tıkla... Peki şarkıda sözler de var mıydı yoksa tamamen ritim miydi?
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 27 Aralık 2023 #34 En azından nerede duyduğunu söyleseydin. Oyun vs. gibi. Oradan bir şeyler çıkarırdık.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.389 Çözümler 131 27 Aralık 2023 #35 585599 dedi: Ritim. Genişletmek için tıkla... Şuan dinlemesem de eskiden bayağı Phonk dinliyordum. Hatta çalma listem de vardı, tarifinize en uygun bu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et oguzhansr40 dedi: En azından nerede duyduğunu söyleseydin. Oyun vs. gibi. Oradan bir şeyler çıkarırdık. Genişletmek için tıkla... Editte duyduğunu söylemiş.
585599 dedi: Ritim. Genişletmek için tıkla... Şuan dinlemesem de eskiden bayağı Phonk dinliyordum. Hatta çalma listem de vardı, tarifinize en uygun bu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et oguzhansr40 dedi: En azından nerede duyduğunu söyleseydin. Oyun vs. gibi. Oradan bir şeyler çıkarırdık. Genişletmek için tıkla... Editte duyduğunu söylemiş.
5 585599 Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 903 Çözümler 8 27 Aralık 2023 #36 Wlixe dedi: Şu an dinlemesem de eskiden bayağı phonk dinliyordum. Hatta çalma listem de vardı, tarifinize en uygun bu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Editte duyduğunu söylemiş. Genişletmek için tıkla... Değil hocam ama rtim benzer.
Wlixe dedi: Şu an dinlemesem de eskiden bayağı phonk dinliyordum. Hatta çalma listem de vardı, tarifinize en uygun bu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Editte duyduğunu söylemiş. Genişletmek için tıkla... Değil hocam ama rtim benzer.
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 27 Aralık 2023 #37 Ronaldo edit yazıp çıkan şarkıları atıyorum; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ronaldo edit yazıp çıkan şarkıları atıyorum; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K kylejennifer Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 179 27 Aralık 2023 #38 Galiba şu ncs müziklerinden biri olabilir veya şu arka plana atılan müzikler
5 585599 Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 903 Çözümler 8 27 Aralık 2023 #39 Hocam ilk attıgınza cok benzıyor.
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 27 Aralık 2023 #40 585599 dedi: Hocam ilk attıgınza cok benzıyor. Genişletmek için tıkla... Genelde onla yapıyorlar. İstersen iyice dinle.
585599 dedi: Hocam ilk attıgınza cok benzıyor. Genişletmek için tıkla... Genelde onla yapıyorlar. İstersen iyice dinle.