Çözüldü Şarkının ismi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kraliyetuyesi

Picopat
İspanyolca olduğunu düşündüğüm bir şarkı. 2 kişi söylüyor. Bir aralar çok popüler olmuştu. Kadın vokali giriyor sürekli. Dans ettiren hareketli bir şarkıydı. TikTok'ta kullanılıyordu bir aralar. Söyleyen kişin adı 'RAM' ile başlıyor diye hatırlıyorum. Muhtemelen hepinizin bildiği bir şarkı ama ismini hatırlayamıyorum. Şarkının melodisi de aklımda yok.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buldum şarkıyı. İsmini yanlış hatırlıyormuşum. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Camila cabello & shawn mendes - señorita mı? Belki Cam'ı RAM hatırlamışsınızdır.

Maalesef hocam. Söyleyenin isminin Ram veya Ran gibi bir şeyle başladığından eminim.

Dediklerinizi okuyunca aklıma ste - red geldi ama hiç sanmıyorum.

Maalesef değil. Şarkının başlığı uzundu YouTube'da. Beyaz bir kapak fotoğrafı vardı diye hatırlıyorum.

Maalesef hocam. Söyleyenin isminin RAM veya ran gibi bir şeyle başladığından eminim.

Maalesef değil. Şarkının başlığı uzundu YouTube'da. Beyaz bir kapak fotoğrafı vardı diye hatırlıyorum.

Merhaba hocam dediğiniz bu olabilir mi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rammstein Sonne olabilir mi ?

Diğer atılan şarkılarla apayrı ama belki olabilir diye yazayım dedim.

Maalesef hocam bu değil. Bir erkek ile kadın söylüyordu. Fakat kadının söylediği kısım çok popüler olmuştu.

Rammstein sonne olabilir mi?

Biraz apayrı ama belki olabilir diye yazayım dedim.

Rammstein değil hocam. İspanyolca veya hintçeye benzer bir dilde olduğunu hatırlıyorum. İspanyolca'ya daha yakındı diye hatırlıyorum.

Aklıma başka gelmiyor maalesef hocam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…