HayaletSürücü Kilopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 679 Çözümler 10 12 Eylül 2024 #1 Merhaba. Geçen spor salonunda açmışlardı. Klipde siyahi bir adam ve bülsürü kız twerk atıyordu. Şarkıya en yakın bunu bulabildim ama kendisini bir türlü bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba. Geçen spor salonunda açmışlardı. Klipde siyahi bir adam ve bülsürü kız twerk atıyordu. Şarkıya en yakın bunu bulabildim ama kendisini bir türlü bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
U uchin Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 281 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #2 Bu şarkılar Phonk adı altında yapılıyor, klibi yoktur bunun. Yani şarkıyı YouTube'da paylaşan birisi arkasına o klibi koymuştur. Artı 0 Eksi
Bu şarkılar Phonk adı altında yapılıyor, klibi yoktur bunun. Yani şarkıyı YouTube'da paylaşan birisi arkasına o klibi koymuştur.
KS KS HayaletSürücü Kilopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 679 Çözümler 10 12 Eylül 2024 #3 uchin dedi: Bu şarkılar phonk adı altında yapılıyor, klibi yoktur bunun. Yani şarkıyı YouTube'da paylaşan birisi arkasına o klibi koymuştur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam eminim olduğuna orijinali biraz daha farklı çünkü aynı bass aynı ritimler. Artı 0 Eksi
uchin dedi: Bu şarkılar phonk adı altında yapılıyor, klibi yoktur bunun. Yani şarkıyı YouTube'da paylaşan birisi arkasına o klibi koymuştur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam eminim olduğuna orijinali biraz daha farklı çünkü aynı bass aynı ritimler.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 12 Eylül 2024 #4 New Thang - Redfoo olabilir mi? Artı 0 Eksi