Sasuke ne zaman kötü olacak?

Legithiel

Picopat
Daha fazla  
Naruto dizisinde ki sasuke karakteri kaçıncı bölümde kötü olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sasuke hiçbir zaman kötü karakter olmuyor,sadece 107.bölümden sonra ( Sasuke retrieval arc'ın başlangıcı) biraz daha anti konoha oluyor o kadar.Demek istediğinizi tam anlayamadım ama.

Sasuke hiçbir zaman kötü karakter olmuyor, sadece 107.bölümden sonra ( Sasuke retrieval Arc'ın başlangıcı) biraz daha anti konoha oluyor o kadar. Demek istediğinizi tam anlayamadım ama.

Benim bildiğim Naruto'yla sürekli kapışıyorlar ancak benim bildiğim sasuke kötü oluyor diye biliyordum yoksa yanlış mı biliyorum

Benim bildiğim Naruto'yla sürekli kapışıyorlar ancak benim bildiğim sasuke kötü oluyor diye biliyordum yoksa yanlış mı biliyorum
Doğru biliyorsun, arkadaş yanlış bilgilendirmiş. Kulak asma. Bölüm sayısını tam hatırlamıyorum ama dediği bölüm doğrudur, o bölümlerdeydi.

Bütün anti mc'ler kötü olmuyor, sadece Konoha ve Naruto'nun tersi bir yolda ilerlemeyi tercih ediyor o kadar ve o tercihi de dediğim bölüm de yapıyor.

Sasuke hiçbir zaman kötü karakter olmuyor,sadece 107.bölümden sonra ( Sasuke retrieval arc'ın başlangıcı) biraz daha anti konoha oluyor o kadar.Demek istediğinizi tam anlayamadım ama.
Kötüyü nasıl tanımlıyorsunuz hocam siz ? Şeytan dedirtecek kadar kötü şeyler yapmış birine sadece "anti konoha oluyor" diyorsunuz. Kendi ilerlediği yolda yaptıkları şeyleri sizde biliyorsunuz. Uzun uzun yazardım da burada konu sahibi arkadaşın seyir zevkini mahvedip, konuyu kirletmek istemiyorum.

Sasukenin yaptıklarını kötülük olarak değil de bencillik olarak algılıyorum. Ama benim bakış açımdan düşününce seri de villain diyebileceğimiz karakter kalmıyor. Aslında bu serinin kendisiyle alakalı bir durum, bütün kötülerin gerçekten haklı oldukları motivasyonları var, buda onları villain gibi hissettirmiyor. Fakat haklısınız konu sahibi'nin sorunu çözüldü, konuyu haddinden fazla hortlattım. Sadece bakış açısı farklılıkları diyelim kapatalım en iyisi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…