SAT ve Amfibi komando aynı şeyler mi ?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
SAT ve Amfibi komando aynı şeyler mi ?

Özellikleri nelerdir yani görev yerleri eğitimleri vs vs.

Hocam çok araştırdım farklı birimler fakat farkları neler diye soruyorum.
Aynı yere bağlılar fakat, farkları var 2 biriminde.

Sat ile amfibi komandonun eğitimleri ve görevleri farklıdır. Piyade komando ile bordo bereli arasındaki fark gibi düşünebilirsin.

Sat ve amfibi komando aynı şeyler mi?

Özellikleri nelerdir? Yani görev yerleri eğitimleri vs vs.

Değil tabii ki. Üstteki arkadaşın dediği gibi komando ve bordo bereli farkı gibi düşün. Sat sadece savaş değil sızma gizli operasyonlar istihbarat toplama vs. işleriyle uğraşıyorlar. Amfibi komando biraz daha birebir çatışma ile ilgileniyor diyebiliriz. Deniz çıkartmaları vs.

Sat ile amfibi komandonun eğitimleri ve görevleri farklıdır. Piyade komando ile bordo bereli arasındaki fark gibi düşünebilirsin.
Farklarını biliyorum (iki farklı birimler) fakat Amfibi için hiç kaynak çok az ve yetersiz.

Onun gibi bir şey fakat sat kendi kendine yetiyor zaten. Kıyaslama yapılması da doğru da olmaz görevleri farklı.
Kıyaslama yapmam (Aslında en zoru hangisi ise onu yapmak istiyorum, Onu aradığım için kıyaslama yapıyor ola bilirim.)hiç bir zaman her birimin kendini öne çıkardığı birimler var, Polislerin bile yunus polisleri, trafik polislerinde bile kendileri aralarında bir çok şey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…