Geriteq Hectopat Katılım 15 Nisan 2014 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, yeni bir SSD aldım ancak elimde eski SATA I olduğunu düşündüğüm bi kablo var. Girişleri uyuyor ancak emin olamadım. SATA 3 ve SATA 1 kablosu arasında fark var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2015
Merhaba arkadaşlar, yeni bir SSD aldım ancak elimde eski SATA I olduğunu düşündüğüm bi kablo var. Girişleri uyuyor ancak emin olamadım. SATA 3 ve SATA 1 kablosu arasında fark var mı?
byefendi Hectopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2015 #2 Merhaba; Kullandığım sata 2 harddiske kırmızı kablo,sata 3 beyaz kablo taktım bir fark göremedim. Yorumlara göre araştırdım bir fark yok gibi,sadece anakart aldıysan yanında sata 3 kablo veriyorlar yenilenmiş olur.
Merhaba; Kullandığım sata 2 harddiske kırmızı kablo,sata 3 beyaz kablo taktım bir fark göremedim. Yorumlara göre araştırdım bir fark yok gibi,sadece anakart aldıysan yanında sata 3 kablo veriyorlar yenilenmiş olur.