H heraksos Hectopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2014 #1 Merhabalar. Anakartımın SATA 3.0 desteği yok, SSDlerin SATA 3.0 oldugunu duymuştum. SSD kullanabilir miyim? Teşekkürler
Merhabalar. Anakartımın SATA 3.0 desteği yok, SSDlerin SATA 3.0 oldugunu duymuştum. SSD kullanabilir miyim? Teşekkürler
@GoldenParsTR Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2014 #3 Kullanırsın ancak hızı sata 3 gibi olmayacaktır. Ama yine de bilgisayarı uçurur emin ol.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 30 Eylül 2014 #4 Silinen üye dedi: Kullanırsınız, ama baya bir düşük performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... SATA 2.0 bile olsa emin ol kayda değer performansı olacaktır.
Silinen üye dedi: Kullanırsınız, ama baya bir düşük performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... SATA 2.0 bile olsa emin ol kayda değer performansı olacaktır.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 30 Eylül 2014 #5 Kullanabilirsiniz ben kullandım. SSD'lerde sanılanın aksine performans farkı okuma yazma hızından dolayı değil, tepki süresinden kaynaklıdır. Okuma yazma oranının etkisi yok demiyorum, sadece 2. planda diyorum.
Kullanabilirsiniz ben kullandım. SSD'lerde sanılanın aksine performans farkı okuma yazma hızından dolayı değil, tepki süresinden kaynaklıdır. Okuma yazma oranının etkisi yok demiyorum, sadece 2. planda diyorum.
ömür kartal Kilopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2014 #6 Sata 2 olmasına rağmen farkı fazlasıyla hissediceksiniz emin olun.