Mccree Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2016 #1 Galiba laptobum sata 2.0. Modeli Toshiba Satellite L50b27j. Harddiski bozdum ve Samsung 750 EVO SSD takmak istiyorum. Takabilir miyim? Uyumlu mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2016
Galiba laptobum sata 2.0. Modeli Toshiba Satellite L50b27j. Harddiski bozdum ve Samsung 750 EVO SSD takmak istiyorum. Takabilir miyim? Uyumlu mudur?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Eylül 2016 #2 Takabilirsiniz. Uyum sorunu genelde olmaz. Sadece okuma yazma hızı biraz düşük olur ama yine de SSD'nin tüm nimetlerinden yararlanırsınız.
Takabilirsiniz. Uyum sorunu genelde olmaz. Sadece okuma yazma hızı biraz düşük olur ama yine de SSD'nin tüm nimetlerinden yararlanırsınız.
Mccree Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2016 #3 Recep Baltaş dedi: Takabilirsiniz. Uyum sorunu genelde olmaz. Sadece okuma yazma hızı biraz düşük olur ama yine de SSD'nin tüm nimetlerinden yararlanırsınız. Genişletmek için tıkla... Teșekkürler. Bu arada ssdnin içi bomboș olacak. Freedos felan da yok. Ben buna rehberinizdeki gibi sıkıntı olmadan Windows 10 kurabilir miyim?
Recep Baltaş dedi: Takabilirsiniz. Uyum sorunu genelde olmaz. Sadece okuma yazma hızı biraz düşük olur ama yine de SSD'nin tüm nimetlerinden yararlanırsınız. Genişletmek için tıkla... Teșekkürler. Bu arada ssdnin içi bomboș olacak. Freedos felan da yok. Ben buna rehberinizdeki gibi sıkıntı olmadan Windows 10 kurabilir miyim?