Çözüldü SATA 2.5 ile 3.5 arasındaki fark

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rastlanti

Hectopat
Kısa zaman önce HDD bozuldu. Ben de aynı model Seagate HDD bakındım. Benim bozulan HDD 3.5 SATA idi. Web'de hem 2.5 hem de 3.5 SATA olanına rastladım. 2.5 alsam bir problem yaşar mıyım?

Masaüstü bilgisayarımda 2.5 inçlik HDD kullanıyorum (3 yıllık) şu ana kadar da bir sıkıntı yaşamadım. Bağlantıları SSD'de nasıl yapıyorsanız öyle yapacaksınız.

Hocam eğer 3.5" yuvaya 2.5" takacaksınız böyle bir aparat alın.
n11.com'dan Molix Ssd Ve 2.5 Disk İçin To 3.5 İnç Çevirici Hdd Kızak seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Büyük yuvaya küçük disk takacak, dönüştürücüsü yok muydu?

SATA 3.5 HDD? Boyutudur o 3.5 zira SATA 3.5 HDD diye bir şey bulamadım.

Hocam SATA 3 müş.
.
Hocam eğer 3.5" yuvaya 2.5" takacaksınız böyle bir aparat alın.
n11.com'dan molix SSD ve 2.5 disk için to 3.5 inç çevirici HDD kızak seçtim! Alışverişin uğurlu adresi'nde fiyatlar harika!

Ben laptop yazmayı atlamışım galiba alacağım ürün laptop oldugu için 2.5 inch alacağım özelliklerinde SATA 3 yazıyor aynı ürünün bir de SATA 2 olanı var. Bunun farkını öğrenmek istedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı