tami ancelo Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 Anakart asus p8h61m lx Arkadaşlar dediğim gibi takılır mı? Eski PC olduğu için DVD takılı şu an onun SATA ve Power kablolarını çıkartıp SATA 3 SSD'ye takabilir miyim?
Arkadaşlar dediğim gibi takılır mı? Eski PC olduğu için DVD takılı şu an onun SATA ve Power kablolarını çıkartıp SATA 3 SSD'ye takabilir miyim?
BurakxKorkmazx Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 3 3100 RX 6500XT 4 GB HyperX 16gb 2666mhz DDR4 FSP550w HydroPlus Cinsiyet Erkek Meslek terzi 29 Temmuz 2024 #2 tami ancelo dedi: Arkadaşlar dediğim gibi takılır mı? Eski PC olduğu için DVD takılı şu an onun SATA ve Power kablolarını çıkartıp SATA 3 SSD'ye takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Takılır hocam daha az performans verir ama yeterli olur.
tami ancelo dedi: Arkadaşlar dediğim gibi takılır mı? Eski PC olduğu için DVD takılı şu an onun SATA ve Power kablolarını çıkartıp SATA 3 SSD'ye takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Takılır hocam daha az performans verir ama yeterli olur.
tami ancelo Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #3 BurakxKorkmazx dedi: Takılır hocam daha az performans verir ama yeterli olur. Genişletmek için tıkla... HDD sürekli %100 olduğu için alacağım performansı az olsa bile HDD'ye göre iyi olur diye düşünüyorum. Doğru mudur?
BurakxKorkmazx dedi: Takılır hocam daha az performans verir ama yeterli olur. Genişletmek için tıkla... HDD sürekli %100 olduğu için alacağım performansı az olsa bile HDD'ye göre iyi olur diye düşünüyorum. Doğru mudur?
BurakxKorkmazx Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 3 3100 RX 6500XT 4 GB HyperX 16gb 2666mhz DDR4 FSP550w HydroPlus Cinsiyet Erkek Meslek terzi 29 Temmuz 2024 #4 tami ancelo dedi: HDD sürekli %100 olduğu için alacağım performansı az olsa bile HDD'ye göre iyi olur diye düşünüyorum. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam bende sizinle aynı sebepten SSD aldım kesinlikle iki kat hız fark eder paranızın tam karşılığını verir.
tami ancelo dedi: HDD sürekli %100 olduğu için alacağım performansı az olsa bile HDD'ye göre iyi olur diye düşünüyorum. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam bende sizinle aynı sebepten SSD aldım kesinlikle iki kat hız fark eder paranızın tam karşılığını verir.