xXsUcUkXx Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #1 Dostlar benim billgisayarım SATA iki. Bu yüzden SSD takamıyorum. Sizce M.2 SSD takılan kartlardan alsam sorun olur mu?
Dostlar benim billgisayarım SATA iki. Bu yüzden SSD takamıyorum. Sizce M.2 SSD takılan kartlardan alsam sorun olur mu?
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 5 Ocak 2023 #2 xXsUcUkXx dedi: Dostlar benim billgisayarım SATA iki. Bu yüzden SSD takamıyorum. Sizce M.2 SSD takılan kartlardan alsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla anakartın BIOS'unda PCI-e boot diye bir özellik yoksa Windows yüklenmiyor. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir.
xXsUcUkXx dedi: Dostlar benim billgisayarım SATA iki. Bu yüzden SSD takamıyorum. Sizce M.2 SSD takılan kartlardan alsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla anakartın BIOS'unda PCI-e boot diye bir özellik yoksa Windows yüklenmiyor. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir.