Daha problemi anlatamıyor. Yani yazım hatası yerine şöyle cümle yazmayı bilmeyen kişilere odaklanmanız lazım moderatörler. Yani okuyorum da ne okuyorum? Nasıl yardım edecem buna?
Daha problemi anlatamıyor. Yani yazım hatası yerine şöyle cümle yazmayı bilmeyen kişilere odaklanmanız lazım moderatörler. Yani okuyorum da ne okuyorum? Nasıl yardım edeceğim buna?
SATA to USB nereden çıktı? SSD yi taktığın yere takacaksın HDD yi ikisini de aynı yere takıyorsun. Yani SSD yi taktığın yerin ismi Sata port ondan 4 tane oluyor genellikle diğer boşta olana takacaksın HDD yi.
SATA to USB nereden çıktı? SSD'yi taktığın yere takacaksın HDD'yi ikisini de aynı yere takıyorsun. Yani SSD'yi taktığın yerin ismi SATA port ondan 4 tane oluyor genellikle diğer boşta olana takacaksın HDD'yi.
Dediklerinizi pek anlamadım kusura bakmayın. Ben laptop kullanıyorum HDD portu var bende HDD SATA 2.5 portuna SSD taktım 120GB artik SSD yetmiyor. Bende SATA to USB almak istiyorum. (Laptoplarda CD okuyucunun çıkışını SATA yapan alet varmış ama pahalı ).