HUDSON_44 Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Elimde SATA 2 kablosu var. SATA 3 HDD'ye takabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2021
Çözüm Zurnadürüm 26 Ocak 2021 SATA geriye uyumlu teknolojidir. Yani sorun olmaz. Sadece hız düşük olur. Düzeltme: Arayüz olur o.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #11 Berkay Davas dedi: Evet, SATAII ile maksimum hız 300 MB/s alınabilir ama SATAII kablosu diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Arayüz diye düzelteyim o zaman Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Evet, SATAII ile maksimum hız 300 MB/s alınabilir ama SATAII kablosu diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Arayüz diye düzelteyim o zaman
Neueste Centipat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #12 Zurnadürüm dedi: Onun dediği şöyle: 2 şansın var, olacak, ya da ölecek. Bu olmazsa diğeri misali Sadece mesaj olsun diye yazılmış bir şey. SATA2 kabloda SSD çalıştığına göre, SATA 3 HDD ile de SATA 2 kablo uyumludur. Genişletmek için tıkla... Hocam bendeki kablo Sata 2 de SATA 3 SSD aldım ve hızlarıda 560/530 bu hızlarda bir düşüş yaşarmıyım SATA 2 kablo kullansam? Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Onun dediği şöyle: 2 şansın var, olacak, ya da ölecek. Bu olmazsa diğeri misali Sadece mesaj olsun diye yazılmış bir şey. SATA2 kabloda SSD çalıştığına göre, SATA 3 HDD ile de SATA 2 kablo uyumludur. Genişletmek için tıkla... Hocam bendeki kablo Sata 2 de SATA 3 SSD aldım ve hızlarıda 560/530 bu hızlarda bir düşüş yaşarmıyım SATA 2 kablo kullansam?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 3 Mayıs 2021 #13 Neueste dedi: Hocam bendeki kablo SATA2'de SATA 3 SSD aldım ve hızları da 560/530 bu hızlarda bir düşüş yaşar mıyım SATA 2 kablo kullansam? Genişletmek için tıkla... SATA 2 kablo diye bir şey yok. SATA kablolarında arabirim ayrımı olmaz. SATAII ve SATAIII disklerde istediğin SATA kablosunu kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Neueste dedi: Hocam bendeki kablo SATA2'de SATA 3 SSD aldım ve hızları da 560/530 bu hızlarda bir düşüş yaşar mıyım SATA 2 kablo kullansam? Genişletmek için tıkla... SATA 2 kablo diye bir şey yok. SATA kablolarında arabirim ayrımı olmaz. SATAII ve SATAIII disklerde istediğin SATA kablosunu kullanabilirsin.