R revenge1337 Femtopat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...d2EBaMhEg7tJNzQo7CbdmyGkINexLrfgaAq2TEALw_wcB - Bu SSD'yi almayi düşünüyorum fakat alacağım hazır sistemde 1 tane M.2 SSD var açtığım bir konuda arkadaş baska bir M.2 takamayacagimi soyledi PCI 3.0 girişi için bir dönüştürücü almam gerekiyormus, nasıl bir dönüştürücü almalıyım? Alacağım sistem de şu VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...d2EBaMhEg7tJNzQo7CbdmyGkINexLrfgaAq2TEALw_wcB - Bu SSD'yi almayi düşünüyorum fakat alacağım hazır sistemde 1 tane M.2 SSD var açtığım bir konuda arkadaş baska bir M.2 takamayacagimi soyledi PCI 3.0 girişi için bir dönüştürücü almam gerekiyormus, nasıl bir dönüştürücü almalıyım? Alacağım sistem de şu VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2024 #2 Dönüştürücü almak yerine eğer bütçeniz varsa 2. anakartı seçebilirsiniz. Belki biraz overpriced ancak ben dönüştürücüleri desteklemiyorum.
Dönüştürücü almak yerine eğer bütçeniz varsa 2. anakartı seçebilirsiniz. Belki biraz overpriced ancak ben dönüştürücüleri desteklemiyorum.
R revenge1337 Femtopat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #3 utkuymus dedi: Dönüştürücü almak yerine eğer bütçeniz varsa 2. anakartı seçebilirsiniz. Belki biraz overpriced ancak ben dönüştürücüleri desteklemiyorum. Genişletmek için tıkla... O kadar bütçem yok maalesef.
utkuymus dedi: Dönüştürücü almak yerine eğer bütçeniz varsa 2. anakartı seçebilirsiniz. Belki biraz overpriced ancak ben dönüştürücüleri desteklemiyorum. Genişletmek için tıkla... O kadar bütçem yok maalesef.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2024 #4 Wozlo Pcie Pcı Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Pci-e Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör Fiyatları ve Özellikleri Wozlo Pcie Pcı Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Pci-e Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. www.n11.com Buna bak.
Wozlo Pcie Pcı Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Pci-e Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör Fiyatları ve Özellikleri Wozlo Pcie Pcı Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Pci-e Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. www.n11.com Buna bak.