747 Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #1 SATA 3 512 GB codegennin bir SSD'im vardi bozuldu ayni markanin 1 TB olanini alacağım uyar mı?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.002 Makaleler 1 Çözümler 562 5 Mart 2024 #2 Uyar.
Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.504 Çözümler 2 5 Mart 2024 #3 747 dedi: SATA 3 512 GB codegennin bir SSD'im vardi bozuldu ayni markanin 1 TB olanini alacağım uyar mı? Genişletmek için tıkla... O ürüne o fiyat verileceğine adam gibi bir ürüne daha fazla para verilir.
747 dedi: SATA 3 512 GB codegennin bir SSD'im vardi bozuldu ayni markanin 1 TB olanini alacağım uyar mı? Genişletmek için tıkla... O ürüne o fiyat verileceğine adam gibi bir ürüne daha fazla para verilir.
747 Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #4 GFYT dedi: Uyar. Genişletmek için tıkla... Hocam şündan şuphe ettim benimkinin ucu farkli alacağımin ucunda bir şey var o cikiyor mu? Dosya Ekleri IMG_20240305_223746.jpg 250,5 KB · Görüntüleme: 28 Screenshot_2024-03-05-22-37-10-088_com.android.chrome-edit.jpg 78,2 KB · Görüntüleme: 30
GFYT dedi: Uyar. Genişletmek için tıkla... Hocam şündan şuphe ettim benimkinin ucu farkli alacağımin ucunda bir şey var o cikiyor mu?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.002 Makaleler 1 Çözümler 562 5 Mart 2024 #5 747 dedi: Hocam şündan şuphe ettim benimkinin ucu farkli alacağımin ucunda bir şey var o cikiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kabloları o yerlere baglayacaksın, farklı bir şey yok 2 SSD arasında. Uyumlu.
747 dedi: Hocam şündan şuphe ettim benimkinin ucu farkli alacağımin ucunda bir şey var o cikiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kabloları o yerlere baglayacaksın, farklı bir şey yok 2 SSD arasında. Uyumlu.
747 Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #6 GFYT dedi: Kabloları o yerlere baglayacaksın, farklı bir şey yok 2 SSD arasında. Uyumlu. Genişletmek için tıkla... tamamdir hocam teşekkürler insalah hatam düzelir ssd değişince.
GFYT dedi: Kabloları o yerlere baglayacaksın, farklı bir şey yok 2 SSD arasında. Uyumlu. Genişletmek için tıkla... tamamdir hocam teşekkürler insalah hatam düzelir ssd değişince.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.002 Makaleler 1 Çözümler 562 5 Mart 2024 #7 747 dedi: tamamdir hocam teşekkürler insalah hatam düzelir ssd değişince. Genişletmek için tıkla... Hata nedir?
747 dedi: tamamdir hocam teşekkürler insalah hatam düzelir ssd değişince. Genişletmek için tıkla... Hata nedir?
747 Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #8 GFYT dedi: Kabloları o yerlere baglayacaksın, farklı bir şey yok 2 SSD arasında. Uyumlu. Genişletmek için tıkla... Hocam önerebileceğin 2 k bütçem var SATA 3 1 TB SSD var mı? GFYT dedi: Hata nedir? Genişletmek için tıkla... hata onceki konularimda atmistim bilen cikmadi galiba bi bakarsan 747 dedi: Hocam önerebileceğin 2 k bütçem var SATA 3 1 TB SSD var mı? Hata onceki konularimda atmistim bilen cikmadi galiba bir bakarsan Genişletmek için tıkla... Konu 'PC açılırken takılıp kalıyor' PC açılırken takılıp kalıyor Kyamrt dedi: O ürüne o fiyat verileceğine adam gibi bir ürüne daha fazla para verilir. Genişletmek için tıkla... senin onerebilceğin varmi peki¿ Son düzenleme: 5 Mart 2024
GFYT dedi: Kabloları o yerlere baglayacaksın, farklı bir şey yok 2 SSD arasında. Uyumlu. Genişletmek için tıkla... Hocam önerebileceğin 2 k bütçem var SATA 3 1 TB SSD var mı? GFYT dedi: Hata nedir? Genişletmek için tıkla... hata onceki konularimda atmistim bilen cikmadi galiba bi bakarsan 747 dedi: Hocam önerebileceğin 2 k bütçem var SATA 3 1 TB SSD var mı? Hata onceki konularimda atmistim bilen cikmadi galiba bir bakarsan Genişletmek için tıkla... Konu 'PC açılırken takılıp kalıyor' PC açılırken takılıp kalıyor Kyamrt dedi: O ürüne o fiyat verileceğine adam gibi bir ürüne daha fazla para verilir. Genişletmek için tıkla... senin onerebilceğin varmi peki¿
Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.504 Çözümler 2 5 Mart 2024 #9 747 dedi: Hocam önerebileceğin 2 k bütçem var SATA 3 1 TB SSD var mı? Hata onceki konularimda atmistim bilen cikmadi galiba bir bakarsan Konu 'PC açılırken takılıp kalıyor' PC açılırken takılıp kalıyor Senin önerebileceğin var mı peki¿ Genişletmek için tıkla... Hocam baktım şimdi 1 TB fiyatları bayağı uçmuş. @Caner Uncu en güzel öneriyi sunar.
747 dedi: Hocam önerebileceğin 2 k bütçem var SATA 3 1 TB SSD var mı? Hata onceki konularimda atmistim bilen cikmadi galiba bir bakarsan Konu 'PC açılırken takılıp kalıyor' PC açılırken takılıp kalıyor Senin önerebileceğin var mı peki¿ Genişletmek için tıkla... Hocam baktım şimdi 1 TB fiyatları bayağı uçmuş. @Caner Uncu en güzel öneriyi sunar.
747 Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #10 Kyamrt dedi: Hocam baktım şimdi 1 TB fiyatları bayağı uçmuş. @Caner Uncu en güzel öneriyi sunar. Genişletmek için tıkla... Her şey uctu be. Tamamdir üsta o zaman yarina kaldi iyice araştırıp iyi bir şey alayım iyi geceler teşekkürler.
Kyamrt dedi: Hocam baktım şimdi 1 TB fiyatları bayağı uçmuş. @Caner Uncu en güzel öneriyi sunar. Genişletmek için tıkla... Her şey uctu be. Tamamdir üsta o zaman yarina kaldi iyice araştırıp iyi bir şey alayım iyi geceler teşekkürler.