K kirigimpay mete Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #1 SSD veya HDD modeli HI-LEVEL ELITE SERIES Anakart msi mag Merhaba SATA 3 SSD'ye sahibim ama çok ilginç bir şekilde okuma hızında problem yokken yazma hızı çok düşük çıkıyor. Testleri koyacağım aşağıya. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Anakart modelım MS-7C88 Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-06-11 172228.png 24,6 KB · Görüntüleme: 34 Ekran görüntüsü 2024-06-11 172319.png 73,2 KB · Görüntüleme: 29 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2024
Merhaba SATA 3 SSD'ye sahibim ama çok ilginç bir şekilde okuma hızında problem yokken yazma hızı çok düşük çıkıyor. Testleri koyacağım aşağıya. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Anakart modelım MS-7C88
tspmb7 Decapat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 952 Çözümler 23 11 Haziran 2024 #2 Hocam HI-LEVEL biraz sıkıntılı markadır. Herkes kötülüyor bu markayı. Daha tanıdık bir marka SSD alabilirsiniz.
Hocam HI-LEVEL biraz sıkıntılı markadır. Herkes kötülüyor bu markayı. Daha tanıdık bir marka SSD alabilirsiniz.
K kirigimpay mete Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #3 tspmb7 dedi: Hocam Hi-Level biraz sıkıntılı markadır. Herkes kötülüyor bu markayı. Daha tanıdık bir marka SSD alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda bir M.2 SSD alma planım var ama bu sıkıntı çok can sıkıyor ve anlamsız bir şekilde olması daha da garip yeni bir SSD neredeyse.
tspmb7 dedi: Hocam Hi-Level biraz sıkıntılı markadır. Herkes kötülüyor bu markayı. Daha tanıdık bir marka SSD alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda bir M.2 SSD alma planım var ama bu sıkıntı çok can sıkıyor ve anlamsız bir şekilde olması daha da garip yeni bir SSD neredeyse.
tspmb7 Decapat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 952 Çözümler 23 11 Haziran 2024 #4 kirigimpay mete dedi: Yakın zamanda bir M.2 SSD alma planım var ama bu sıkıntı çok can sıkıyor ve anlamsız bir şekilde olması daha da garip yeni bir SSD neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Hi-Level Ultra Series 120GB kullanıyorum ama bende okuma ve yazma hızları normal sizin SSD arızalı da olabilir.
kirigimpay mete dedi: Yakın zamanda bir M.2 SSD alma planım var ama bu sıkıntı çok can sıkıyor ve anlamsız bir şekilde olması daha da garip yeni bir SSD neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Hi-Level Ultra Series 120GB kullanıyorum ama bende okuma ve yazma hızları normal sizin SSD arızalı da olabilir.
K kirigimpay mete Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #5 tspmb7 dedi: Hocam bende Hi-Level Ultra series 120GB kullanıyorum ama bende okuma ve yazma hızları normal sizin SSD arızalı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Arızanın sebebini merak ediyorum 1.5 ay once okuma da yazma da 500lerdeydi 1 2 haftadır böyle.
tspmb7 dedi: Hocam bende Hi-Level Ultra series 120GB kullanıyorum ama bende okuma ve yazma hızları normal sizin SSD arızalı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Arızanın sebebini merak ediyorum 1.5 ay once okuma da yazma da 500lerdeydi 1 2 haftadır böyle.
tspmb7 Decapat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 952 Çözümler 23 11 Haziran 2024 #6 kirigimpay mete dedi: Arızanın sebebini merak ediyorum 1.5 ay once okuma da yazma da 500lerdeydi 1 2 haftadır böyle. Genişletmek için tıkla... Bende durum böyle normal hızlar: Hocam bütün uygulamaları kapatıp bir daha test yapar mısınız?
kirigimpay mete dedi: Arızanın sebebini merak ediyorum 1.5 ay once okuma da yazma da 500lerdeydi 1 2 haftadır böyle. Genişletmek için tıkla... Bende durum böyle normal hızlar: Hocam bütün uygulamaları kapatıp bir daha test yapar mısınız?
K kirigimpay mete Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #7 tspmb7 dedi: Bende durum böyle normal hızlar: Eki Görüntüle 2219768 Hocam bütün uygulamaları kapatıp bir daha test yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kapalıydı bütün uygulamalar testi yaparken hocam.
tspmb7 dedi: Bende durum böyle normal hızlar: Eki Görüntüle 2219768 Hocam bütün uygulamaları kapatıp bir daha test yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kapalıydı bütün uygulamalar testi yaparken hocam.