SATA 3 SSD önerisi

Star_Lord

Hectopat
Maksimum 4000₺
2TB, SATA III.
DRAM olması önemli. (önemliymiş öyle diyorlar.)
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
( M.2 SSD al demekle zaman kaybetmeyin anakartımda M.2 yuvası yok.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum 4000₺
2TB, SATA III.
DRAM olması önemli. (önemliymiş öyle diyorlar.)
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
( M.2 SSD al demekle zaman kaybetmeyin anakartımda M.2 yuvası yok.)

Bütçeyi her ne kadar biraz geçse de şu anda önereceğim SSD attığım üründür. SanDisk 3D modeli de olabilir. Ancak yazılım ve kalite olarak benim açımdan Samsung ön planda.

Bütçeyi her ne kadar biraz geçse de şu anda önereceğim SSD attığım üründür. SanDisk 3D modeli de olabilir. Ancak yazılım ve kalite olarak benim açımdan Samsung ön planda.
Hocam bende bu ürüne kafayı taktım gönlüm bundan yana, almışken en iyisini almak lazım ama SanDisk fiyat olarak aklımı çeliyor 1-2 güne para denkleşecek, elimdeki bütçeye göre karar vereceğim.

İndirim var sanırım kaçırma.
Umarım indirim bitmez hocam, önceden listeme aldığım ürünlerin önerilmesi cidden beni mutlu etti doğru karar vermişim. Benimde aklımda bu iki ürün vardı ama bakalım para denkleşene kadar elimiz kolumuz bağlı.

Hocam bende bu ürüne kafayı taktım gönlüm bundan yana, almışken en iyisini almak lazım ama SanDisk fiyat olarak aklımı çeliyor 1-2 güne para denkleşecek, elimdeki bütçeye göre karar vereceğim.

Umarım indirim bitmez hocam, önceden listeme aldığım ürünlerin önerilmesi cidden beni mutlu etti doğru karar vermişim. Benim de aklımda bu iki ürün vardı ama bakalım para denkleşene kadar elimiz kolumuz bağlı.

Elbette hocam bütçeye göre mecburen alacaksınız. Ancak almışken iyisini alma yönündeyim şahsen ben. Ama elbette SanDisk 3D Ultra modeli de güzel bir SSD. Herhangi hata yaşayan veya kronik sorunu var diyeni görmedim. En azından şu anlık. Ancak elbette SanDisk bazı modelleri kronik sorunlu oluyor. Her markada olabileceği gibi. Örnek Kingston A400 serisi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı