Sata 3 SSD Sate 2'ye takılır mı?

Mert_53

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Birinci Sınıf Sanayi Dalgıcı
Arkadaşlar bu gün mediamarkt sitesinde kampanya gördüm sandisk 128 GB SSD 139 liraydı ve ben bunu alıp bilgisayarıma takarsam çalışır mı ayrıca sata 2 olmasına rağmen performans'ta artış gösterir mi önceki HDD'ye göre?

SANDISK 128 GB 2,5 inç SATA SDSSDP-128G-G25

HDD ye göre iyi performans gösterir ancak, SATA 3 deki performansı veremeyeceğini söylemeliyim.

775 pin masaüstü anakartta ve eski dizüstünde denedim ikisinde de eski harddiske göre ciddi performans artışı var.

Tamam o zaman alırım büyük ihtimal ama mediamarkt'a güvenebilirmiyim bilmiyorum 139 tl vatanda önceki fiyatı 255 tl sen nerden aldın dostum

Tamam o zaman alırım büyük ihtimal ama mediamarkt'a güvenebilirmiyim bilmiyorum 139 tl vatanda önceki fiyatı 255 tl sen nerden aldın dostum
Ben değişik sitelerden alıyorum. Vatan, sanalpazar vs... Mediamarkt kurumsal bir firma sorun olacağını sanmıyorum. Fiyat çok uygun. Dolar bu kadar yükselmişken bu fiyata bulmak çok zor.

Ben değişik sitelerden alıyorum. Vatan, sanalpazar vs... Mediamarkt kurumsal bir firma sorun olacağını sanmıyorum. Fiyat çok uygun. Dolar bu kadar yükselmişken bu fiyata bulmak çok zor.

Tamam sağolasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…