SATA 3 SSD tavsiyesi

Çok haklısınız deneyimlemiş ve çevremde kullananı olan bir SSD kontrolcü olarak çok sıkıntı çıkarıyordu 1 hafta kullanmama rağmen bezdirmişti.

Bende Kingston A400 kullanıyorum ama önermem kimseye hiçbir sıkıntısını görmedim ama o fiyata daha iyileri alınabilir.

Samsung al. E-ticaret sitelerimde Nays %15 veriyor. N11'den düzgün bir satıcı varsa kuponla oradan da alınabilir ama satıcının düzgün olması koşuluyla.
Amazon'dan da 1000 TL, inninal kartla alırsan 100 TL iadesi var. 900'e gelir.

Bende Kingston A400 kullanıyorum ama önermem kimseye hiçbir sıkıntısını görmedim ama o fiyata daha iyileri alınabilir.
Eskileri kaliteliydi aslında. Ama fiyatları yüksekti. 2D yazıyor ama 3D geliyordu, siteyi de düzeltmişler. Şimdi A400 daha ucuz ama kalitesiz. 2 gün önce satıcı "Trendyol" şekilde A400 240 GB satın aldım. 217 TL ürün + 20 TL kargo... Ben 2020 yılında aynı diski 240 TL'ye almıştım. Bir de şimdi çok fazla kopya disk var piyasada. Umarım Trendyol orijinal gönderir.

Umarım. Bende sipariş vermiştim Trendyol'den yaklaşık 5 ay önce. Taktıktan sonra kendi programını yükledim baktım bulabildi mi diye buldu ürünü sizde öyle yapın.

Kontrolcüsü bile belli olmayan bir SSD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…