SATA 3 vs SATA 6

Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarımda yeterli alan olmadığı için bir HDD almayı düşünüyorum. Seagate'in 2TB SATA 6 HDD modelini buldum. Büyük alanı olan bir SSD pahalı olduğu için hard diskten yana tercih edeceğim. Amazon üzerinde SATA 6 (yeni versiyonu) satılıyor fakat yurt dışından geliyor. Hepsiburada gibi sitelerde ise SATA 3 2TB HDD, SATA 6 ile neredeyse aynı fiyatta satılıyor. Peki SATA 3 olması büyük fark eder mi?

SATA3

SATA6

Merhaba, bilgisayarımda yeterli alan olmadığı için bir HDD almayı düşünüyorum. Seagate'in 2TB SATA 6 HDD modelini buldum. Büyük alanı olan bir SSD pahalı olduğu için hard diskten yana tercih edeceğim. Amazon üzerinde SATA 6 (yeni versiyonu) satılıyor fakat yurt dışından geliyor. Hepsiburada gibi sitelerde ise SATA 3 2TB HDD, SATA 6 ile neredeyse aynı fiyatta satılıyor. Peki SATA 3 olması büyük fark eder mi?

SATA3

SATA6

SATA 6 diye bir şey yoktur. SATA 6Gbit/s demiş.

Merhaba, bilgisayarımda yeterli alan olmadığı için bir HDD almayı düşünüyorum. Seagate'in 2TB SATA 6 HDD modelini buldum. Büyük alanı olan bir SSD pahalı olduğu için hard diskten yana tercih edeceğim. Amazon üzerinde SATA 6 (yeni versiyonu) satılıyor fakat yurt dışından geliyor. Hepsiburada gibi sitelerde ise SATA 3 2TB HDD, SATA 6 ile neredeyse aynı fiyatta satılıyor. Peki SATA 3 olması büyük fark eder mi?

SATA3.

SATA6.

Hocam 2 side SATA 3 6gbit hız bunların açıklamalar farklı yazmış.

Bağlantı yolu SATA 3

Hızı 6gbit yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı