BaserisX Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2016 #1 İyi akşamlar. Bende 320 GB SATA HDD var. Bir arkadaşımdan 80 GB IDE HDD aldım ve bunu bilgisayarıma takmak istiyorum. Nasıl takacağım ve herhangi bir ayar yapmama gerek var mı? Bilgisayar da performans artışı görülür mü? Şimdiden teşekkürler.
İyi akşamlar. Bende 320 GB SATA HDD var. Bir arkadaşımdan 80 GB IDE HDD aldım ve bunu bilgisayarıma takmak istiyorum. Nasıl takacağım ve herhangi bir ayar yapmama gerek var mı? Bilgisayar da performans artışı görülür mü? Şimdiden teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Nisan 2016 #2 Anakart IDE destekliyorsa takılabilir ki IDE eski bir teknoloji, tarih oldu. Performans artışı sağlamaz.
Anakart IDE destekliyorsa takılabilir ki IDE eski bir teknoloji, tarih oldu. Performans artışı sağlamaz.
BaserisX Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2016 #3 En azından depolama açısından yarar sağlar dimi?