SATA entegreli ve IE 8'li Windows XP ISO'su var mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600 / Ekran Kartı: EVGA RTX 2070 SUPER BLACK GAMING / Anakart: Asus PRIME B450M-K II / RAM: PNY XLR8 16GB (2X8GB) 3200MHz CL16 / HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM / SSD: Adata XPG SX8100 512GB
Arkadaşla Windows XP kuracağız kullandığımız programlar RAM kullanan programlar ve Windows XP de sorun cikarmiyorlar lütfen Windows 7 geçin falan demeyin XP istiyoruz varsa öyle bir işi verecek kişi için teşekkürler.

İnternetten XP SP3 SATA entegreli bir sürü ISO mevcut.

Var, fakat korsan sitelerde Ben netbook bilgisayarıma mecbur oradan kuruyordum

IE8 indirebilirsin güncellersin sorun olmaz.

Hayır hocam IE7 varsa evet sorun çıkarmıyor ama IE6'da Windows Update r giriyorum attığı siteyi açmıyor Chrome indiremiyorum kmeleon sitesi açılıyor sourceforge da olduğu için indirme linki hiçbir şey yapamıyorum 50tane browseri 50 farklı sitede denedim olmuyor oldversions diye bir site açılıyor orada da indirdiğin dosya PHP dosyası Update'le kullaniyorsun ama Update açılmıyor sabah arkadaştan mypal attım kurdum anca öyle.

Hocam bunu deneyin.

SATA sürücüsü hocam.

Evet mevcut fakat aynı anda IE 8'li varmiki dün indirdim IE 6 vardı browser indiremedim her sitede hata verdi.

Önce Google crhome indirmeyi deneyin sonra IE 8'e güncellemeyi deneyin.

Gerçi XP de crhome uyumlu mu bilmiyorum ama IE de Edge indirememiştim ama crhome indirebilmiştim Windows 7'de Win XP nasıl hiçbir fikrim yok.

Önce Google crhome indirmeyi deneyin sonra IE 8'e güncellemeyi deneyin.

Gerçi XP de crhome uyumlu mu bilmiyorum ama IE de Edge indirememiştim ama crhome indirebilmiştim Windows 7'de Win XP nasıl hiçbir fikrim yok.

Hocam anlattığım gibi girmiyor Chrome'un sitesine vb.

Teşekkür ederim link buldum başka bir forumda güvenilir duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…