Arkadaşlar yeni SSD aldım sisteme disk klonlama ile işletim sistemini SSD'ye geçireceğim bunun için hazırlık yaparken PC'nin kasasını açtığımda SATA için veri kablosu olarak 2 tane giriş 1 kablo bulunurken (kabloda alacağım) SATA güç kablosu kısmında 1 tane güç kablosu var aradım bulamadım nasıl yapacağım bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Dahili Güç Kaynağı Kablosu, Ide (4-Pin Molex) Erkek <=> Sata en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Dahili Güç Kaynağı Kablosu, Ide (4-Pin Molex) Erkek <=> Sata en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bu kabloyu ve sata veri kablosunu disardanmı yoksa netten mi almamı önerirsin malum netten alınca 8 liralık bir kablo kargo ile birlikte 16 lira tutuyor ?
Bu kabloyu ve sata veri kablosunu disardanmı yoksa netten mi almamı önerirsin malum netten alınca 8 liralık bir kablo kargo ile birlikte 16 lira tutuyor ? Bide sata 3 kablosu sata 2 ye uyarmi?
Bu kabloyu ve SATA veri kablosunu disardan mı yoksa netten mi almamı önerirsin malum netten alınca 8 liralık bir kablo kargo ile birlikte 16 lira tutuyor?
Bu kabloyu ve SATA veri kablosunu disardan mı yoksa netten mi almamı önerirsin malum netten alınca 8 liralık bir kablo kargo ile birlikte 16 lira tutuyor? Bir de SATA 3 kablosu SATA 2'ye uyar mı?