B bayara Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #1 Güç kaynağınızda bulunan kablolardan SATA güç kablosu ile bağlantı yapın dediler ama. Anlayamadım, ne yapmam lazım yani? Kimse yok mu? Dosya Ekleri DF13EE62-1210-47AF-967A-383D1AED0FED.jpeg 82,4 KB · Görüntüleme: 129 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2021
Güç kaynağınızda bulunan kablolardan SATA güç kablosu ile bağlantı yapın dediler ama. Anlayamadım, ne yapmam lazım yani? Kimse yok mu?
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #2 Güç kaynağındaki kablolardan bu kabloyu bul. Bu kabloyu bul ve buraya tak. Üstte resmini attığım kabloyu yuvarlak içine aldığım kabloya tak.
Güç kaynağındaki kablolardan bu kabloyu bul. Bu kabloyu bul ve buraya tak. Üstte resmini attığım kabloyu yuvarlak içine aldığım kabloya tak.
daghanmustafa Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 1.390 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #3 HDD veya SSD'nin girişiyle aynı şekilde olan kabo var onu harddiskine tak 2 tane olması lazım telefon kablosunu nasıl girişinden hangi şarj aleti olduğunu tanıyrsan onu da o şekilde tanırsın.
HDD veya SSD'nin girişiyle aynı şekilde olan kabo var onu harddiskine tak 2 tane olması lazım telefon kablosunu nasıl girişinden hangi şarj aleti olduğunu tanıyrsan onu da o şekilde tanırsın.
B bayara Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #4 Mehmet A dedi: Güç kaynağındaki kablolardan bu kabloyu bul. Eki Görüntüle 1138192 Bu kabloyu bul ve buraya tak. Eki Görüntüle 1138195 Üstte resmini attığım kabloyu yuvarlak içine aldığım kabloya tak. Genişletmek için tıkla... Bulamıyorum onu güç kaynağındaki kablolardan biri anakarta giriyor diğerleri kasanın önüne giriyor Kasanın önünü mü açayım?
Mehmet A dedi: Güç kaynağındaki kablolardan bu kabloyu bul. Eki Görüntüle 1138192 Bu kabloyu bul ve buraya tak. Eki Görüntüle 1138195 Üstte resmini attığım kabloyu yuvarlak içine aldığım kabloya tak. Genişletmek için tıkla... Bulamıyorum onu güç kaynağındaki kablolardan biri anakarta giriyor diğerleri kasanın önüne giriyor Kasanın önünü mü açayım?
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #5 bayara dedi: Bulamıyorum onu güç kaynağındaki kablolardan biri anakarta giriyor diğerleri kasanın önüne giriyor Kasanın önünü mü açayım? Genişletmek için tıkla... PSU modeli nedir?
bayara dedi: Bulamıyorum onu güç kaynağındaki kablolardan biri anakarta giriyor diğerleri kasanın önüne giriyor Kasanın önünü mü açayım? Genişletmek için tıkla... PSU modeli nedir?
B bayara Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #6 Mehmet A dedi: PSU modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Cooler Master 750W MWE V2 80+ Gold
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #7 bayara dedi: Cooler Master 750W MWE V2 80+ Gold Genişletmek için tıkla... Sistemde sata SSD veya hard disk var mı?
bayara dedi: Cooler Master 750W MWE V2 80+ Gold Genişletmek için tıkla... Sistemde sata SSD veya hard disk var mı?
B bayara Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #8 Mehmet A dedi: Sistemde sata SSD veya hard disk var mı? Genişletmek için tıkla... Sata ne bilmiyorum ama 970 Evo plus var bayara dedi: Sata ne bilmiyorum ama 970 Evo plus var Genişletmek için tıkla... Harddisk yok
Mehmet A dedi: Sistemde sata SSD veya hard disk var mı? Genişletmek için tıkla... Sata ne bilmiyorum ama 970 Evo plus var bayara dedi: Sata ne bilmiyorum ama 970 Evo plus var Genişletmek için tıkla... Harddisk yok
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #9 bayara dedi: Sata ne bilmiyorum ama 970 Evo plus var Genişletmek için tıkla... PSU modüler olduğu için sata kablosunu PSU ya takmamlar anlaşılan. PSU kutusunda kablolar olması gerekiyor. Bakar mısın kablo var mı yok mu diye?
bayara dedi: Sata ne bilmiyorum ama 970 Evo plus var Genişletmek için tıkla... PSU modüler olduğu için sata kablosunu PSU ya takmamlar anlaşılan. PSU kutusunda kablolar olması gerekiyor. Bakar mısın kablo var mı yok mu diye?
B bayara Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #10 Mehmet A dedi: PSU modüler olduğu için sata kablosunu PSU ya takmamlar anlaşılan. PSU kutusunda kablolar olması gerekiyor. Bakar mısın kablo var mı yok mu diye? Genişletmek için tıkla... Bu mu acaba? Dosya Ekleri image.jpg 89,8 KB · Görüntüleme: 118
Mehmet A dedi: PSU modüler olduğu için sata kablosunu PSU ya takmamlar anlaşılan. PSU kutusunda kablolar olması gerekiyor. Bakar mısın kablo var mı yok mu diye? Genişletmek için tıkla... Bu mu acaba?